Sansei Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Wykształcenie to jedna sprawa, a gdzie się pracuje i robi to co innego Tu chyba było pytanie o wykształcenie?! :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 (edytowane) To i ja napiszę po jakich studiach będę bezrobotny. 3 rok prawa - UAM - pruskie miasto Poznań Edytowane 4 Października 2012 przez ArturP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Jesli chodzi o wykształcenie samo w Sobie to ja kucharz XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oftza Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 To i ja napiszę po jakich studiach będę bezrobotny. 3 rok prawa - UAM - pruskie miasto Poznań Masz większe szanse niż ja. I rok magisterki na polonistyce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doesnt Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Pracuję w oddziale Łączność i Metanometria na kopalni. Wykształcenie wyższe licencjat. Edytowane 5 Października 2012 przez doesnt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Wykształcenie mam średnie techniczne - technik leśnik. A pracuję na stanowisku kierowniczym w prywatnej firmie, a właściwie, to nawet w dwóch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 To teraz to także temat o wykonywanych zawodach? Skoro tak to kłania się ten wredny pan z sanepidu co kontroluje uciemiężonych pracodawców dla dobra ich i ich pracowników Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi