roslina1991 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Jeśli akwarium to pomyśl może o gatunkach wymagających podwyższonej wilgotności i mniej światła np wspomniane już rosiczki z Queensland: D. adelae, D. prolifera i D. schizandra Schizandy nie mam, ale adelae i prolifera rośnie mi świetnie bez specjalnych zabiegów na parapecie i na pewno nie ma podwyższonej wilgotności. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 (edytowane) Adelae można przyzwyczaić do parapetowych warunków, z D. prolifera nie próbowałem i jakoś nie chce mi się wierzyć, że się da. Pokażesz jakieś fotki? Edytowane 24 Września 2012 przez Radek:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Ciężko u mnie z bateriami do aparatu, a akumulatorki siadły całkowicie ;/ Do sklepu nie pójdę bo jestem chory Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 To jak kiedys będziesz miał możliwość to cyknij foty, bo w sumie pierwszy raz słyszę, żeby ktoś tak uprawiał prolifery. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Jak będe miał okazję to wrzucę zdjęcia innych roślin których nie powinno się trzymać poza terrarium a mimo to świetnie rosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 Adelae można przyzwyczaić do parapetowych warunków, z D. prolifera nie próbowałem i jakoś nie chce mi się wierzyć, że się da. Pokażesz jakieś fotki? Parapetowa D. prolifera http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...st&p=996341 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi