natalia.t Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Poza owadożerami przede wszystkim: - taniec - medycyna - biologia - parapsychologia/ezoteryka (tak do końca to nie wiem jak nazwać to, czym się zajmuję) Ze sportowych: - tenis ziemny - wycieczki rowerowe A te zaniedbane, które były kiedyś, a na które teraz brakuje mi czasu to: - astronomia - fotografia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 No to lecimy z tym koksem!! Kolejność absolutnie nie gra roli. - motyle - skamieniałości - minerały - rower połączony z dziczeniem po okolicy - ogrodnictwo w tym wybitnie gatunki rodzime - storczyki - na razie naziemne, ale już wszystkie. - zbieranie zagranicznych monet - ptasie pióra - fotografia - filmy Science fiction - astronomia - niegdyś dendrologia bardzo, bardzo - mogę powiedzieć, że przyroda i dziedziny pokrewne jako całość. Za niedługo będę mógł dodać: - kaktusy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
northerka Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 rosliny zwierzeta muzyka fotografia modelinowanie ;p chyba tyle narazie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemQ Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 -II wojna światowa -Militaria -Poszukiwania z wykrywaczem -Muzyka (szeroko pojęta muzyka elektroniczna) . -Modelarstwo kartonowe -Oczywiście owadożery -Gry computrowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 - Muzyka - Bloggowanie - Pisanie wierszy - rysowanie - przyroda - języki obce - dobre filmy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 - parapsychologia/ezoteryka (tak do końca to nie wiem jak nazwać to, czym się zajmuję) To czym się zajmujesz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 To czym się zajmujesz ? No parapsychologią/ezoteryką Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Haha xD Trochę przegięłam z określeniem "zajmuję się", bardziej "interesuję się" i w gruncie rzeczy do końca nie wiem jak określić to, czym się interesuję Takie tam, tajemnice xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Nie, żebym się czepiał, nie wiem jak do tego podchodzisz...ale radzę uważać z takimi rzeczami. Można w niezłe bagno się wpędzić nieświadomie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Zależy o jakich rzeczach mówimy. I nie interesuję się tym z własnej woli. Ujmę to tak, że to nie ja szukam wrażeń, a wrażenia znalazły mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Zależy o jakich rzeczach mówimy. I nie interesuję się tym z własnej woli. Ujmę to tak, że to nie ja szukam wrażeń, a wrażenia znalazły mnie. Jeśli chodzi o ciekawe wrażenia to polecam podszkolić się w zielonym języku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Nie wiem o co chodzi z tym językiem. Mi zielony język kojarzy się co najwyżej z jakąś chorobą Zresztą tak jak pisałam - ja nie szukam wrażeń. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Nie wiem o co chodzi z tym językiem. Mi zielony język kojarzy się co najwyżej z jakąś chorobą Zresztą tak jak pisałam - ja nie szukam wrażeń. to słabo zajmujesz się ezoteryka/parapsychologia skoro nawet nie wiesz co to zielony język Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Nie jestem pasjonatką. Nie mam potrzeby wgłębiania się w każdy szczegół. Interesuję się tym na tyle, na ile jest mi to potrzebne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 No to i ja: - Terrarystyka (mam dwa kraby mangrowe) - Pianino (CDP-220R) - Ujmę to jako "lotnictwo"(gumówki, szybowce, rzutki, helikoptery RC) - Rośliny domowe, botanika - Elektronika - Pirotechnika - Papugi (mam papugę nimfę) - Iluzja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi