Redgreen Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Dionaea Muscipula "Pink Venus" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 To jest mucha drapieżna z ofiarą. Wyleciała mi z głowy nazwa rodzaju - jak sobie przypomnę, to dopiszę. Gadanie, to jest drapieżna mucha: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 10 Października 2013 Autor Share Napisano 10 Października 2013 Złapana osa u mnie to rzadkość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 Brak zimy i muchołówki zaczynają rosnąć i kwitnąć "Microdent" Po przesadzeniu ze znalezioną muchą w gąszczu "Red Burgundy" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Trochę jej to skrzydełko poturbowałeś...... Masz jakieś nowe fotki ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Ta mucha to atrapa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Ta mucha to atrapa tongue.gif Gdyby to był Fcb to bym Ci dał lajka xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 12 Marca 2014 Autor Share Napisano 12 Marca 2014 Nie "Atrapa" tylko "Musca domestica" martwa Na razie brak fotek z owadami bo ich brak. Muchołówki po zimowaniu też jeszcze kiepsko wyglądają więc te ostatnie kwitnące wrzuciłem pro forma. Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem Karaluch Być może wrzucę coś startującego na wiosnę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Dam sobię rękę uciąć,że coś byś tam u siebie znalazł. Przecież śpisz z aparatem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 12 Marca 2014 Autor Share Napisano 12 Marca 2014 Nie sztuką jest zaśmiecanie forum starymi i mało atrakcyjnymi zdjęciami. Jest dużo lepszych fotografów niż ja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Ja widzę, że Ty lubisz się bawić owadzimi zwłokami. Nie wiem czy to do końca jest normalne. Moje mucholaki siedzą na zewnątrz, a skoro w nocy bywają przymrozki, to jeszcze z miejsca się nie ruszają. Jakoś nic sobie z tego nie robią. Podobnie jak jakieś pigmejki, które tam się wygemmae'ły czy posadzona D. hamiltonii. Spędziły zimny spoczynek, ma przymrozki. Jak nie zakwitnie, to się wkurzę. A dlaczego nie wyjdziesz na zewnątrz pocykać wiosennych kwiatków? Z takim sprzęciorem, na pewno ładnie powychodzą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 12 Marca 2014 Autor Share Napisano 12 Marca 2014 No i weszli na ambicję. A już myślałem że prawie nikt nie przegląda moich zdjęć. Może coś w wekend ufocę ale to zależy od wolnego czasu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 A już myślałem że prawie nikt nie przegląda moich zdjęć. Wszyscy oglądamy, bo są na prawdę dobre Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Zauważyliście, że życie much ucieka przez ich oczy ? Znaczy się zostają wessane do środka.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 Pogrzebałem i znalazłem na dysku: Próby z ostrością i zmianą konta oświetlenia "Pink Venus" Miały być skasowane ale jakoś się uchowały I zeszłoroczny skromny balkon na przywitanie nowego sezonu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi