Lukash Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Rób fotki rób! Dzisiaj za balkonem krokusy kwitnące sfociłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Tak patrzę na te wasze fotki i muszę sobie kupić jakiś aparat z dobrym trybem makro(min. 1cm) i trybem manualnym, bo z automatu to lipa niekiedy zrobić dobre zdjęcie z takiej odległości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Startująca "Cup Trap" - nagroda w konkursie Oraz drugi wygrany nabytek "UK Sawoth 2" Edytowane 15 Marca 2014 przez Redgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 28 Marca 2014 Autor Share Napisano 28 Marca 2014 Mój prywatny reaktor nie stracił jeszcze mocy bo nowa "Cup Trap" podwójne wypuszcza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Wiosna coraz bardziej przyspiesza rozwój muchołówek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Były "zarzuty" że lubię focić owadzie zwłoki więc wrzucam zdjęcia ŻYWYCH Niestety ciężko złapać ostrość przy tak ruchliwym ataku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 12 Września 2014 Autor Share Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Musiałem się czymś zająć żeby zapomnieć o bólu po wyrwanym zębie. Wrzucam parę fot może się komuś spodobają Clayton's Red Sunset Black Star Dingley Giant Fuzzy Teeth Złotook Red Form Edytowane 12 Września 2014 przez Redgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 To nie jętka, tylko złotook A fotki fajne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 12 Września 2014 Autor Share Napisano 12 Września 2014 To nie jętka, tylko złotook A fotki fajne. Dzięki poprawiłem , myślałem oczywiście o złotooku i nie wiem skąd ta jętka się przyplątała. Jeszcze nie doszedłem do siebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 13 Września 2014 Autor Share Napisano 13 Września 2014 Zostały z wczoraj dwa zdjęcia bo przestrzeń dla załączników w poście ograniczona. Wiem , zdjęcia nie są najlepiej zrobione ale przy okazji prawdopodobnie wypatrzyłem na Coquillage roztocza. Będę musiał się dobrze przyjrzeć. Coquillage UK Sawtooth 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 Dionaea ''Black Star'' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi