Kober Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 Moje roślinki troszkę podrosły. Zamieszczam kilka zdjęć. Malutka d. capensis z ofiarą w "rączce" Drosera prolifera Nepenthes x 'Ventrata' Dzbaneczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 Bardzo ladne roslinki a szczegolnie piekna jest proliferka :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 równiez uważam, ze prolifera jest bardzo ładna ale dzbanecznik tez nie jest gorszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 Piękne!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 21 Maja 2006 Autor Share Napisano 21 Maja 2006 Dzięki. :oops: Mi się bardzo dzbanecznik podoba (a kiedyś nie widziałem nic pięknego w tych roślinach). Mam jeszcze młodziutką Muchołówkę „sawtooth” która się bardzo ładnie wybarwia. Postaram się zamieścić zdjęcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Ale piękna prolifera. Moja zdechła niedawno i pozuciłem już nadzieję, że kiedy kolwiek uda mi sie przetrzymać 3 siostry z Queensland dłużej niż dwa miesiące :cry: :sad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 27 Maja 2006 Autor Share Napisano 27 Maja 2006 Chyba moja najpiękniejsza roślinka (jak dla mnie). Bardzo ładnie mi się rozwija i wybarwia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 Pieknie wybarwiona ta mucholoweczka :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 Jaką ona ma srednice ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 27 Maja 2006 Autor Share Napisano 27 Maja 2006 Rośłinka jest jeszcze młodziudka ma 5,5 cm średnicy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 A gdzie ją trzymasz ze jest tak ladnie wybarwiona?W jakich warunkach? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 Nie wierze, że nie doświetlasz.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 28 Maja 2006 Autor Share Napisano 28 Maja 2006 Nie pisałem nigdzie że nie doświetlam. Będąc dokładnym to stoi 12 godzin pod dwoma świetlówkami 18W. Wilgotność około 70% . Temperatura 25°C. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1992 Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 śliczniusia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 19 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2006 Moja 'red piranha' troszke podrosła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi