Skocz do zawartości

zagadka/zagwostka-co to jest?

CFHs

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że jestem ślepy, bo nie widzę tam zakładki z doświadczeniami hodowców, którzy się spotkali z tym problemem ;)

Pytałeś również o szkodliwość. Takie strony piszą hodowcy (bo kto inny?). Mam skoczogonki w tłustoszach i jakoś nigdy im nie zaszkodziły.

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałeś również o szkodliwość. Takie strony piszą hodowcy (bo kto inny?). Mam skoczogonki w tłustoszach i jakoś nigdy im nie zaszkodziły.

Tak bardzo doświadczony hodowca to napisał, że słowem nie wspomniał, iż w większej ilości skoczogonki mogą szkodzić ;)

Dlatego nie można opierać się na jednym źródle. ;)

P.S

Dziękuję wszystkim ze udzielenie odpowiedzi i podzielenie się swoimi doświadczeniami ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Tak jak wyżej grzyb, jednak z identyfikacją będzie ciężko może napisz do "Alberciarz"? Kiedyś w moim temacie wypowiadał się na temat grzybka, odniosłem wrażenie, że posiada wiedzę o nich na pewno większą niż ja.

I ciekawostka grzybek

Edytowane przez Bartnik
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.