blueb Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Wygląda na to, że jestem ślepy, bo nie widzę tam zakładki z doświadczeniami hodowców, którzy się spotkali z tym problemem Pytałeś również o szkodliwość. Takie strony piszą hodowcy (bo kto inny?). Mam skoczogonki w tłustoszach i jakoś nigdy im nie zaszkodziły. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2013 Pytałeś również o szkodliwość. Takie strony piszą hodowcy (bo kto inny?). Mam skoczogonki w tłustoszach i jakoś nigdy im nie zaszkodziły. Tak bardzo doświadczony hodowca to napisał, że słowem nie wspomniał, iż w większej ilości skoczogonki mogą szkodzić Dlatego nie można opierać się na jednym źródle. P.S Dziękuję wszystkim ze udzielenie odpowiedzi i podzielenie się swoimi doświadczeniami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Czy jest ktoś wstanie określić, co to jest? Edytowane 9 Lutego 2013 przez CFHs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 To strzał raczej i to taki luźno rzucony, ale wygląda trochę jak jaja ślimaka. Tyle, że ten pewnie złożyłby je głębiej i nie wiem czy jest gatunek, składający takie ciemne jaja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 na 100% nie sa to jaja ślimaka, obstawiam jakiś gatunek grzyba(sam to miałem) po wyciagnieciu widać wyraźna "nóżke" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 na 100% nie sa to jaja ślimaka, obstawiam jakiś gatunek grzyba(sam to miałem) po wyciagnieciu widać wyraźna "nóżke" Pojawiło się dosłownie z dnia na dzień tylko w jednej doniczce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Tak jak wyżej grzyb, jednak z identyfikacją będzie ciężko może napisz do "Alberciarz"? Kiedyś w moim temacie wypowiadał się na temat grzybka, odniosłem wrażenie, że posiada wiedzę o nich na pewno większą niż ja. I ciekawostka grzybek Edytowane 10 Lutego 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi