Mekk Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Najprawdopodobniej też będę Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam. Też się postaram być na wystawie. Nie mogę się już doczekać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Nareszcie mamy plakaty tegorocznej wystawy! Wkrótce pojawią się na forum i także na fb. Chętnie wyślę wersję elektroniczną zainteresowanym, a za kilka dni także papierową, bo będę takimi dysponować. Będzie także możliwość odbioru papierowych wersji w kasie Ogrodu Botanicznego UW. Wszystkich chętnych do jakiejkolwiek pomocy proszę o kontakt! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Właśnie zobaczyłem plakat. Czy autorom naprawdę przez rok nie udało się znaleźć nowego zdjęcia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Spieszę poinformować - osoba odpowiedzialna ze strony UW uznała, że formy plakatu nie będziemy zmieniać, bo dobrze się kojarzy. Po części się zgodzę, widziałem i gorsze plakaty, nie mam zamiaru wybrzydzać, uważam plakat za dość przejrzysty. Ponadto rok temu zasięg reklamy był niewielki, teraz pracujemy nad znacznie szerszym. Wszystkich chętnych, szczególnie z Warszawy i okolic chętnych do pomocy - bardzo proszę o kontakt, na pewno nie zostanie to zapomniane:) Chętnie też podeślę wersje elektroniczne plakatu, jeśli macie możliwość rozpowszechniać - wówczas też proszę o wiadomość! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Ja nie mam nic do przejrzystości czy estetyki tego plakatu, tylko do wtórności Sam plakat mi się podoba, tak jak podobał mi się rok temu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 Widzę, że co roku organizatorzy dbają, by wystawa odbywała się zaraz przed jednym z ważnych egzaminów. Tym razem postaram się przygotować wcześniej, żeby zjawić się na wystawie. Rok temu niestety nie wypaliło i był smutek i żal. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 A ja znów nie dam rady być w sobotę, gdyż ponownie wystawa jest w ostatni weekend maja - nie można by zmieniać trochę tego terminu np. czasem środek maja, czasem początek czerwca? Tak czy siak postaram się być w niedzielę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 Jeśli przebłagam mame może i ja też się zjawię, chociaż wątpię, jechać 5 h 30 minut... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Jeśli przebłagam mame może i ja też się zjawię, chociaż wątpię, jechać 5 h 30 minut... Haha, jak ja Cię rozumiem mam ten sam problem :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 15 Maja 2013 Autor Share Napisano 15 Maja 2013 Niestety mam nabite weekendy obowiązkami i nie będę mógł przyjechać niestety do Warszawy :/ Z niektórymi osobami mam nadzieję spotkać się w innych okolicznościach oraz we Wrocławiu na targach zoo-botanika. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Ktoś jest w stanie potwierdzić swoją obecność? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 I ja w tym roku planuje się zjawić na ZOO - BOTANICA 2013. Do Warszawy mi za daleko:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Ja bankowo jestem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Sobota, 100%. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi