Skocz do zawartości

Wystawa roślin owadożernych - Warszawa 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Nareszcie mamy plakaty tegorocznej wystawy! Wkrótce pojawią się na forum i także na fb.

Chętnie wyślę wersję elektroniczną zainteresowanym, a za kilka dni także papierową, bo będę takimi dysponować. Będzie także możliwość odbioru papierowych wersji w kasie Ogrodu Botanicznego UW. Wszystkich chętnych do jakiejkolwiek pomocy proszę o kontakt! :)

Odnośnik do odpowiedzi

Spieszę poinformować - osoba odpowiedzialna ze strony UW uznała, że formy plakatu nie będziemy zmieniać, bo dobrze się kojarzy.

Po części się zgodzę, widziałem i gorsze plakaty, nie mam zamiaru wybrzydzać, uważam plakat za dość przejrzysty.

Ponadto rok temu zasięg reklamy był niewielki, teraz pracujemy nad znacznie szerszym. Wszystkich chętnych, szczególnie z Warszawy i okolic chętnych do pomocy - bardzo proszę o kontakt, na pewno nie zostanie to zapomniane:)

Chętnie też podeślę wersje elektroniczne plakatu, jeśli macie możliwość rozpowszechniać - wówczas też proszę o wiadomość!

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Widzę, że co roku organizatorzy dbają, by wystawa odbywała się zaraz przed jednym z ważnych egzaminów. :)

Tym razem postaram się przygotować wcześniej, żeby zjawić się na wystawie. Rok temu niestety nie wypaliło i był smutek i żal.

Odnośnik do odpowiedzi

A ja znów nie dam rady być w sobotę, gdyż ponownie wystawa jest w ostatni weekend maja - nie można by zmieniać trochę tego terminu np. czasem środek maja, czasem początek czerwca? Tak czy siak postaram się być w niedzielę.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.