Skocz do zawartości

Wystawa roślin owadożernych - Warszawa 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Z przykrością informuję, że babilońska zmowa uniemożliwiła mi pojawienie się na wystawie - w tym roku mnie nie będzie. Właśnie się dowiedziałem, że muszę jutro być w pracy. Żeby było zabawniej - praca w sobotę zdarza mi się bardzo rzadko. Bawcie się dobrze i uważajcie na Pana Roberta.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Kosa to moze L4 ?:D

U mnie to dość skomplikowane bo bez mojej obecności nie może się odbyć parę rzeczy, więc L4 niewiele tu pomaga.

Widzę, że mimo mniejszej powierzchni, wystawa się udała. Binaty Ogrodu z każdym rokiem pięknieją. Ludzi całkiem sporo, ale z forum widzę Ciebie, Masiola, Alberta, Mateusza. I Hddk po lewej stronie obiektywu oczywiście. :) Był ktoś jeszcze z forum?

Ładna instalacja artystyczna na gaśnicy.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też byłem na wystawie, byłem ograniczony czasowo. Jeszcze miałem do zwiedzenia kilka miejsc w Warszawie. Przyznam szczerze że piękna wystawa i rośliny oraz moim współtowarzyszą też się bardzo podobało. Najbardziej mi się podobały kapturnice na wystawie, nie mogłem nacieszyć oka nimi. Za rok na 100% będę.

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo kiepskiej pogody frekwencja byla naprawde duza ja jestem pod wrazeniem :) Nadchodzily takie fale ze momentami nie mozna bylo sie opedzic od pytan (co dobrze oczywiscie). Gasnica byla jedyna nieamelinowa, nieszklana i nieplastikowa rzecza na obiekcie wiec posluzyla za piekny, abstrakcyjny, przyciagajacy widok element instalacji pewnego znanego artysty Alberta J. Owadozernego.

Hymn imprezy tez juz zostal oficjalnie ustanowiony:

Mam dziki wąs co klei sie do ust,

Klei sie do dziąąs.

Wraca do łask jak Rolling Stones.

Zapraszamy za rok moze uda nam sie przy okazji wystawy zorganizowac jakis wernistaz jego tworczosci :)

LUDZIE UJAWNIAC SIE KTO Z FORUM NASTEPNYM RAZEM! Na pewno wiedzieliscie ze my tak bo nie daloby sie nie domyslic :D

Edytowane przez evulFarmer
Odnośnik do odpowiedzi

Taaa, barabarapappa.

Wielkie dzięki wszystkim!:) Liczę na rok na wyższą frekwencję forumowiczów; ogólnie biorąc pod uwagę pogodę i mniejsze zamiary w związku z remontem szklarni, było całkiem sympatycznie!:)

I koniecznie proszę się ujawniać! Już trąbimy o tym nie od dziś, a dowiedziałem się już o co najmniej trzech przypadkach przemilczania tożsamości:( Szkoda, że niektórzy chcą pozostać anonimowi i poza poznaniem zgranej ekipy, nie chcą być traktowani przy zakupach jak forumowicze :D

A tymczasem Gliwice, wystawa już nastawiona, jak ktoś ma ochotę, zapraszam w sobotę lub niedzielę na kiermasz:) Choć w chwili obecnej nie jestem w stanie stwierdzić, kto będzie stał w jakie dni na stoisku.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.