sphagnum Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Nie wiem jak z tymi darmowymi bankomatami. W jednym miejscu czytałem że ze wszystkich bankomatów gdzie indzie że tylko z sieci euronet. Na samym początku był tylko Euronet, od dawna są już wszystkie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Moja ciocia ma konto w banku PKO BP. Nie poleca. Opłata za prowadzenie konta to 8-9 PLN miesięcznie. Do tego przelewy internetowe to koszt 50gr a w banku aż 6zł. Rozmyśla nad przeniesieniem się do Allior Banku ale nie jest do końca pewna czy to dobry bank jest. Jak to jest z tym cashback'iem 5% co reklamują? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja mam hipotekę w "aliorze" a konto osobiste w alior sync przelewy bezpłatne, 10 przelewów natychmiastowych w miesiącu gratis ogólnie dobre, darmowe konto(karta również). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi