Skocz do zawartości

N. Rebecca Soper

Reez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dzisiaj dostałem swojego pierwszego Dzbanecznika, jest nim Rebecca Soper. I otóż kupiłem ją w Zielonym Klombie, spośród czterech wybrałem największego, który miał najwięcej dzbanków. I oto moje pytania:

1. Nic się nie stanie jak będe podlewał go od góry?

2. Zaobserwowałem, że ma dokładnie trzy "odrosty", tak jakby były 3 roślinki w jednej małej doniczce. Ze względu na to Dzbanecznik wydaje się uginać pod własnym ciężarem i boje się, że może się złamać. Co robić?

Odnośnik do odpowiedzi

Reez napisał:
Witam. Dzisiaj dostałem swojego pierwszego Dzbanecznika, jest nim Rebecca Soper. I otóż kupiłem ją w Zielonym Klombie, spośród czterech wybrałem największego, który miał najwięcej dzbanków. I oto moje pytania:

1. Nic się nie stanie jak będe podlewał go od góry?

2. Zaobserwowałem, że ma dokładnie trzy "odrosty", tak jakby były 3 roślinki w jednej małej doniczce. Ze względu na to Dzbanecznik wydaje się uginać pod własnym ciężarem i boje się, że może się złamać. Co robić?

1. Dzbanki polewa się od góry.

2. Może podeprzyj?

Odnośnik do odpowiedzi

Reez napisał:
Ze względu na to Dzbanecznik wydaje się uginać pod własnym ciężarem i boje się, że może się złamać. Co robić?

Nie złamie się, ale - jeśli dobrze wyobrażam sobie sytuację - dobrze byś zrobił, przywiązując go do jakiejś podpórki. Głównie jednak ze względów estetycznych.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.