karaluch Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 c.d. Drosera natalensis Drosera regia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Ostatnio jestem zauroczona D.regia Ciekawe kiedy moja bedzie taka jak Twoja Zazdroszcze Ci tej kolekcji a tych pigemejk w rządeczku to juz w ogole Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 Ostatnio jestem zauroczona D.regia Ciekawe kiedy moja bedzie taka jak Twoja Zazdroszcze Ci tej kolekcji a tych pigemejk w rządeczku to juz w ogole Nie ma czego zadrościć, ot kilka kwiatków. Ale dziękuje za miłe słowa He, a jeszcze rok temu maiłem kilka capensisów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 24 Maja 2014 Autor Share Napisano 24 Maja 2014 A tu moje nowe tłustosze, które dostałem miesiąc temu Rysiu, to tina (nie zapisałem....) ? Czują się wręcz doskonale i wypuszczają nowe liście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 25 Maja 2014 Autor Share Napisano 25 Maja 2014 No i kolacja adelki Pięknie zwinięte pręciki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 Mucha wygląda jakby pod górkę się wspinała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 Jakby zdjęcie było ciut ostrzejsze, byłaby świetna fotka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 Regia... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 26 Maja 2014 Autor Share Napisano 26 Maja 2014 A tu moje roślinki z ogródka, z pod szkła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 26 Maja 2014 Autor Share Napisano 26 Maja 2014 cd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 Pięknie to wszystko wygląda! Jak ładnie wybarwione rosiczki i ten mech na poletku z muchołówkami... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 ... Rysiu, to tina (nie zapisałem....) ? ... Weser Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 A z czego masz zrobiony "daszek" dla Twoich roślin? Ponieważ jak kiedyś wystawiłęm parę rosiczek na dwór, to po kilku ulewach było już z nimi kiepsko... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 26 Maja 2014 Autor Share Napisano 26 Maja 2014 Ze szkła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porter Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Jak tam żyją D.hilaris i D.Alba ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi