biedronkaoo7 Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Pięknie wybariowna sałata poszła spać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Rozmnóż tą sałatę, bo ładnie wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2014 Drosera scorpioides large form Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Piękna D. scorpioides! Moje ledwo rosną, muszę jeszcze oprawkę ceramiczną z żarówką dokupić ale to po świętach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 8 Marca 2015 Autor Share Napisano 8 Marca 2015 odmóżdżanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Kosmosie! karaluchu jakie powalające zdjęcie Wow! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Super zdjęcie - takie futurystyczne . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 8 Marca 2015 Autor Share Napisano 8 Marca 2015 Dzięki, dzięki To tu macie jeszcze jednego suchara. Dosłownie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Szkoda mi tych stworzeń. Dobrze, że zbytnio im się nie przyglądam po złapaniu. Ale nie zmienia to fakty, że zdjęcia bombowe karaluszQ ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 12 Marca 2015 Autor Share Napisano 12 Marca 2015 Tutaj mamy dwa rosolistniki, którym nie wróżę nic dobrego Oraz dzbanecznika, którego nazwy nie znam. Rośnie sobie na południowym parapecie, bez doświetlania, w temp. pokojowej. Woda lana po sam brzeg doniczki będącej w środku tej zielonej. Jeden z moich pierwszych owadożerów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Dzbanecznik to Ventrata Całkiem ładny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil95 Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Moim zdaniem ten dzbanecznik to N. x Ventrata, który przechodzi w fazę pnącza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Mała aktualizacja Pinguicula moranensis alba x emarginata Drosera occidentalis Nieopisany Pinguicula Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2015 ... a tu muchole. Nie wiem jak to się stało, ale przeżyły zimę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 9 Maja 2015 Autor Share Napisano 9 Maja 2015 Siemanko, to znowu ja Postanowiłem się z Wami podzielić nowym nabytkiem Szkło Optiwhite 8mm. 150cm na 50cm. Mam 4 sztuki tego cuda. Więc czas na budowę kilku mini torfowisk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi