Niekumaty Burak Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 karaluch napisał: ... Niekumaty co z tymi włoskami.. ? ... Takie tam, bardzo luźne skojarzenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 26 Lipca 2015 Autor Share Napisano 26 Lipca 2015 Kilka zdjęć z ogródka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 (edytowane) To jest ta część ogródka do której zapraszasz nielubianych sąsiadów a później słuch o nich zanika Niezły las ^^ Edytowane 26 Lipca 2015 przez tracer274 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Siemanko. Wrzucam takie tam zdjęcia z ogródka Stara kastra z roślinami Nowe torfowisko Edytowane 12 Czerwca 2016 przez karaluch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Zapowiada się na porządne torfowisko! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapieżnik2000 Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Jak ci wszystko zacznie wypuszczać to będziesz miał cudne torfowisko. A planujesz mieć na nim część dla mysia torfowca oraz kapturnice wraz z gatunkami towarzyszącymi? Zbiorniki magazynujące wodzionke na twoim torfowisku z karnisterków po wodzie demineralizowanej, wygląda to na ciekawe rozwiązanie. I te odpowietrzniki A ja musiałem się męczyć z doniczkami, aby powkładać do nich te wężyki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 Po skończeniu prac w 90%, torfowisko prezentowało się tak: Niestety, mój pies myślał, ze to dla niego i trochę je zaorał. więc musiałem nanieść poprawki. Uprzedzam pytania. Scooby jest zbyt leniwy, by przeskakiwać przez płotek A tu, kastra, która już odżyła: No i mój cephal..... Tak się kończy podlewanie w systemie "później, nie dziś, będę pamiętać"..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Ajj szkoda cefalka, szkoda! Za to wykonane dzieło prezentuje się imponująco! Ładnie kaptury rozrośnięte i widać łapią słońce bo rumienią się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Zarąbiście to wyszło Niech się jeszcze wszystko rozrośnie i jednocześnie zarośnie mszakami ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Karaluch, porządnie to zrobiłeś widzę binaty pienie wyrosły. Pamiętaj o mnie przy rozsadzaniu binatek Ich jeszcze nie mam na torfowisku Wciąga takie robienie torfowiska co ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2016 Grzesiu, będę pamiętał Robienie torfowiska wciąga, ale torfu brakuje Łukasz, wiesz, ja nie wyrzucam roślin które mi padły. Czasami odbijają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi