karaluch Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2014 Hilaris odchodzi do drugiego świata...... Alba ma się dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Hilaris odchodzi do drugiego świata...... Zrobiłeś "kopię zapasową" - sadzonkę liściową lub korzeniową? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 Zrobiłeś "kopię zapasową" - sadzonkę liściową lub korzeniową? Była próba, lecz nic z tego nie wyszło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 [*] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueb Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 A ona nie wchodzi przypadkiem w spoczynek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porter Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 powinna, przy wysokiej temperaturze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2014 A ona nie wchodzi przypadkiem w spoczynek? Przechodzi powinna, przy wysokiej temperaturze Od dłuższego czasu jestem na etapie przesuszania podłoża, ale to nie poprawia jej stanu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Kwitnienie w ogródku Edytowane 9 Czerwca 2014 przez karaluch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2014 Dawno nie spamowałem, więc wrzucam kilka zdjęć z terra Drosera adelae Drosera burmannii Drosera graomogolensis Drosera hamiltonii Drosera Intermedia Gran Sabana Drosera microscapa Drosera palacea cranbrook Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2014 ciąg dalszy spamu Drosera oblanceolata Drosera ordensis X fulva Drosera palacea lowrie Drosera prolifera Wesserowi podoba się u karalucha Tak samo Cephalowi No i młodziutkie alby O tłustosze trochę się bałem - miałem kiedyś jednego to mi padł. Zmieniłem jednak podłoże oraz system podlewania i wszystko jest ok Z Cephalem nie wiem jak będzie, bo to mój pierwszy. Ale nic nie wskazuje na to, by chciał paść Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 D. ordensis x fulva -piękna Tłustosza się bałeś ? Mi rosną jak szalone, same się dzielą, a jak widzę ile rozmnażając z liści nowych wychodzi to jestem w stanie stwierdzić, że te popularne gatunki to najprostrze co można hodować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 A weź karaluch nie pokazuj tych piękności. Drosera burmanii zawsze mi się podobała A D. graomogolensis muszę nabyć koniecznie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Jakoś przegapiłam te poprzednie... D. hamiltonii też super i jakie kropelki !! Mi się znowu wydaje, że z takimi cudeńkami to ja nie podołam i by padło szybciej niż sobie wyobrażam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2014 A weź karaluch nie pokazuj tych piękności. ......... Jeszcze trochę zostało do pokazania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2014 Drosera scorpioides large form Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi