karaluch Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Kolejna partia zdjęć: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Widać że źle im tam nie jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Tu mamy ślady na bywalców mojego ogródka - ślimaki (już mi zjadły kapturek z dzbanka kapturnicy) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttigg Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 A zjadła go ta kapturnica chociaż? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Niestety, nie zjadła A tu udało mi się uchwycić jednego z nowych mieszkańców mojego szklanego ogródka. Jak jest zbyt gorąco, to sobie przychodzi kilka sztuk i się luzuje w podstawkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 A tu udało mi się uchwycić jednego z nowych mieszkańców mojego szklanego ogródka. Jakby nie patrzeć to też "owadożerny". I jak widać warunki mu odpowiadają. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi