Niekumaty Burak Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Hah no ale jednak coś tam mam a Ty żadnego harleya Na ścianie zdjęcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incluso Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Radek:) a jakie egzotyki posiadasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Tylko kaktusy czy tez i inne sukulenty???? kiedyś miałam hodowle "żywych kamieni" lithopsów;) Jak do tej pory posiadam (oprócz owadożerów) tylko kaktusy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 A ja dla odmiany hoduję też rośliny wodne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Radek:) a jakie egzotyki posiadasz? Kawa arabska, cytryna meyera, skierniewicka, pestkowa, pestkowa mandarynka, trifoliata, mimoza, aturi, adenium obesum, lithopsy, kiwi, moringa oleifera, większość młode rośliny uzyskane z nasion lub ukorzenione (cytryny). Aktualnie posiane mam baobaby, herbatę i synsepal. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incluso Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Sporo tego Ja mam póki co figę (ale już chyba nie do odratowania), granatowca i teraz kiełkują mi marakuje a konkretnie granadille - chyba już 5 się pokazało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Te baobaby, to jest szansa, ze będą.... hmm powiedzmy małym drzewkiem? Bo chyba na olbrzymy to nie ma co liczyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Te baobaby, to jest szansa, ze będą.... hmm powiedzmy małym drzewkiem? Bo chyba na olbrzymy to nie ma co liczyć Z baobabów "robi się" bonsai Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuchoPatka89 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2013 kawa arabska, cytryna meyera, skierniewicka, pestkowa, pestkowa mandarynka, trifoliata, mimoza, aturi, adenium obesum, lithopsy, kiwi, moringa oleifera, większość młode rośliny uzyskane z nasion lub ukorzenione (cytryny). Aktualnie posiane mam baobaby, herbatę i synsepal. Wrzuć w wolnej chwili swoje lithopsy jak możesz. Chętnie obejrzę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 A ja tam poza owadożerami pielęgnuję co najwyżej swoje auto, wiatrówki i gitarę. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 A ja tam poza owadożerami pielęgnuję co najwyżej swoje auto, wiatrówki i gitarę xD Prawdziwy mężczyzna. Zadbaj też o siebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 wrzuc w wolnej chwili swoje lithopsy jak mozesz:) chętnie obejrze:) Mam 7 tylko wysiewane rok temu. Aktualnie przechodzą wylinkę, 3 z nich: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Poza mięsożernymi mam też: sagowiec jamajski - Zamia furfuracea sagowiec odwinięty - Cycas revoluta mirt zwyczajny - Myrtus communis pistacja chińska - Pistacia chinensis. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majak93 Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Ja oprócz owadożerów hoduję również kilka sukulentów: dwa kaktusy, Litopsa oraz Sedum rubrotinctum "Aurora". Mam również kilka okazów Mimozy wstydliwej, Awokado i Liczi wyhodowane z nasion Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incluso Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 A liczi już Ci owocowało? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi