Beholder Napisano 25 Maja 2006 Share Napisano 25 Maja 2006 U mojego dzbanecznika (x venterra) nie ma zalazka nowego dzbanka. Wyrosl lisc ale bez zalazka tak jakby go ktos uciol czy to normalne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackowiak Napisano 25 Maja 2006 Share Napisano 25 Maja 2006 jaką masz wilgotność ???? Jeżeli za mała to nie urośnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beholder Napisano 25 Maja 2006 Autor Share Napisano 25 Maja 2006 nie wiem ale wyrosl 2 lisc i juz go ma! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4L!3n Napisano 25 Maja 2006 Share Napisano 25 Maja 2006 to nic takiego pewnie zapomnial przy 1 listku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strawfake Napisano 25 Maja 2006 Share Napisano 25 Maja 2006 z tego co mi wiadomo nie przy kazdym lisciu rosnie dzban ; p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackowiak Napisano 26 Maja 2006 Share Napisano 26 Maja 2006 mi rośnie- trzymam dzbanka w akwarium :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 26 Maja 2006 Share Napisano 26 Maja 2006 to musiał być przypadek albo jakaś mutacja bo dzbanecznik nie moze wytwarzać liści bez wąsów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 26 Maja 2006 Share Napisano 26 Maja 2006 MOJ COCCINEA TEZ NIE MA ZALAZKOW NA KONCU LISCIA :sad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strawfake Napisano 26 Maja 2006 Share Napisano 26 Maja 2006 Ogolem, sa takie zmutowane, a raczej oszukane dzbaneczniki. Taki tani wymysl, oszczedny -,- Kilku moich znajomych sie na tym przejechalo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 Dzbaneczniki to rośliny dwupienne czyli na jednych osobnikach są wyłącznie kwiaty żeńskie (słupkowe), na drugich - wyłącznie kwiaty męskie (pręcikowe). Nie wiem gdzie o tym czytałem ale... podobnież roślinki męskie produkują znacznie mniej dzbanków niż ich żeńskie odpowiedniki. Może tu tkwi problem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 możliwe ale to raczej by sie objawiało nie puchnięciem zalązków :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beholder Napisano 28 Maja 2006 Autor Share Napisano 28 Maja 2006 Ja tez trzymam w akwarium i rosna dzbanki tylko ze ten 1 nie wyrosl ty moze przypadek :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi