allgreen Napisano 2 Października 2013 Autor Share Napisano 2 Października 2013 Drosera spec. Botswana- młody pęd kwiatowy. Dwie Dionaea muscipula w jednej doniczce z wymiany. Prawdopodobnie (bo nie pamiętam ) "Fine Tooth x Red" oraz "Typical" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 30 Listopada 2013 Autor Share Napisano 30 Listopada 2013 Nie wiem jak u Was, ale u mnie gemmae produkowane hurtowo. Drosera ommisa po 2 latach pierwszy raz zaczęła wydawać gemmae Ale nie tylko ona- D. pulchella x nitidula (zdjęcie poniżej) kończą wydawanie gemmae. D. roseana z tego sezonu wydaje swoje pierwsze gemmae. Na zakończenie kwiat D. adelae. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 18 Lutego 2014 Autor Share Napisano 18 Lutego 2014 Zamieszczam zdjęcia dla odświeżenia tematu Drosera roseana: Pinguicula laueana x emarginata: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Świetne pigmejki . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 18 Lutego 2014 Autor Share Napisano 18 Lutego 2014 Dzięki . Na razie nie ma nic ciekawego, taki klimat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Parę fotek z wiosennego balkonu i nie tylko. U. longifolia i S. psittacina pierwsze kwiaty Drosera regia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Fajna Longifolia . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Zgadnij od kogo Cała wygląda tak: Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 3 Marca 2017 Autor Share Napisano 3 Marca 2017 (edytowane) Kilka fotek z fona na początek roku, bo jeszcze trochę i moderacja mi go zamknie Drosera x andromeda bardzo mi się podoba i jest bardzo łatwa w hodowli: oraz z końcówki zeszłego roku przy użyciu macro Ziemiórki i rosiczki miniaturowe wzajemnie się uwielbiają Torebka z nasionami Drosera pygmaea Efekty prostego obiektywu macro są bardzo dobre biorąc pod uwagę, że taki kwiatek bez użycia dodatkowego powiększenia jest takiej wielkości jak poniżej Torebka z nasionami muchołówki. Nie mogę się doczekać małych muchołówek z moich pierwszych nasion Edytowane 3 Marca 2017 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi