karaluch Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Nie gadaj Na zawsze pozostaniesz w mojej pamięci... Spokojnie, mam na to lekarstwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Spokojnie, mam na to lekarstwo Z własnej hodowli? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Niebezpieczne pytanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Z własnej hodowli? Nie, to tak sobie przy drodze rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 E nie kwitnie.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 E nie kwitnie.... Te na skarpety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Zna się ktoś na grzybach ? Dziś natknąłem się na takie okazy: Co to za grzybole ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Jest to trzonek pękniętej purchawki. Nie chce mi się szukać nazwy gatunkowej, jakiś z rodzaju Lycoperdon sp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi