Skocz do zawartości

Gryzonie vs Owadożery: 0-1

Reez

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam dwie koszaty i moje owadożery im nie szkodzą :P Też czasem piszczą jak się przestraszą. "Diety koszatniczek musi być bogata siano." to jedna z niewielu rzeczy których moje koszaty nie chcą jeść :P Częściej widzę jak zjadają własne bobki... Ale z tym że gdy się ma tylko jedną koszatke to trzeba jej poświęcać więcej uwagi to zdecydowanie racja, za to gdy się jej kupi drugą do towarzystwa to trochę dziczeją (nie dają się głaskać, przynajmniej w moim przypadku). Warto też przy dawaniu im jedzenia wydawać jakiś jeden określony dźwięk, będzie się im kojarzył z jedzeniem i jak Ci kiedyś ucieknie pod szafe czy coś w tym rodzaju łatwiej Ci będzie ją złapać. No i też prawda że lubią i powinny mieć dużą klatkę, moje mają klatke wysoką na metr i prawie zawsze jak śpią to na najwyższej półce, jeszcze się na niej wiercą i z niej spadają... :rotfl:

Sttigg, dlatego jest sama, ponieważ lubie miziać moją kosze a gdyby była z towarzyszem to by się tknąć nie dała :C

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.