chroman91 Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 No i jeszcze 3 helki z ostatniej wymiany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Widzę, że minorka wypuszcza nowy listek - chyba jej się spodobało Fajna kolekcja P.S. pod Yuruani B buszuje Ci jakiś ślimak, wywal go Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 Widzę, że minorka wypuszcza nowy listek - chyba jej się spodobało Fajna kolekcja P.S. pod Yuruani B buszuje Ci jakiś ślimak, wywal go Mam nadzieję że się jej podoba u mnie To tylko muszelka po ślimaku Nie mam zielonego pojęcia skąd ona się tam znalazła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 Kilka fotek ukazujących cześć moich helek Miłego oglądania Tak się zastanawiałem co to jest, co to za liść, czemu taki zdeformowany po czym mnie olśniło To rosnący pęd kwiatowy heliamphory Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Czyżby to ta minorka ode mnie ? Albo się mylę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skold Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 pytanie dotyczące terrarium - czy odbłyśniki na ścianach to folia aluminiowa? czy została naklejona od zewnątrz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Czyżby to ta minorka ode mnie ? Albo się mylę Zgadza się to ta od Ciebie pytanie dotyczące terrarium - czy odbłyśniki na ścianach to folia aluminiowa? czy została naklejona od zewnątrz? To folia lustrzana samoprzylepna i jest ona naklejona od wewnątrz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Małe sprostowanie - nie ma H. unicinata, tylko uncinata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 Dawno mnie tu nie było Zima nie była zbyt łaskawa dla moich roślin .... (szczególnie dla rosiczek ....) Ale człowiek uczy sie całe życie szkoda że ta nauka najczęściej odbywa się kosztem innych w tym przypadku roślin. Zaprezentuję dzisiaj wam stan moich helek na chwilę obecną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Fajnie wybarwione helki. Jakiego oświetlenia używasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Fajnie wybarwione helki. Jakiego oświetlenia używasz? Jakoś super wybarwione to one nie są Oświetlenie to 5x18 w 3 świetlówki to osram fluora a 2 to białe nie pamiętam dokładnie jakie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 Dzisiaj trochę mi się nudziło i zrobiłem kilka fotek moim helkom Miłego oglądania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzisiaj miałem pracowity dzień w terrarium z helkami , trochę porozdzielałem i wszystkie przesadziłem do nowego podłoża Ps: tak ściśnięte bo na drugiej połowie terrarium stoją mojej mamuśki doniczki z nasionami Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez chroman91 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Oj! Widać dobrze im u Ciebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Ostatnio przybyło mi sporo nowych roślinek w terrarium Miłego oglądania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi