Elżbieta Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Najbardziej to jestem zazdrosna o te helki.Część z nich mam,ale nie wszystkie. Niech się chowają i pozdrów helki od ciotki Elki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Dzisiaj pokażę wam moje rosiczki Edytowane 1 Września 2013 przez chroman91 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Bardzo ładne roślinki Jak widzę pierwsze zdjęcie to Drosera indica młoda siewka tegoroczna? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 wspaniałe roślinki i sporo ich masz a wiem, że to nie wszystkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 Bardzo ładne roślinki Jak widzę pierwsze zdjęcie to Drosera indica młoda siewka tegoroczna? Dobrze widzisz Zakupiłem taką siewkę , te dwa listki już u mnie się rozwinęły . Nasiona indici też wysiałem jakiś czas temu i czekam czy coś wykiełkuje . wspaniałe roślinki i sporo ich masz a wiem, że to nie wszystkie No nie wszystko Nowo zakupionym rosiczkom nie robiłem zdjęć No i helek nie pokazałem dzisiaj ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 2 Września 2013 Autor Share Napisano 2 Września 2013 No i dzisiaj trochę helek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 wspaniała kolekcja jest co oglądać i podziwiać a przy tym zdrowo rosną Twoje helki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Dobrze widzę, Cefalotus`a trzymasz razem z rosiczkami? Może mieć za mokro. Niech wypowiedzą się bardziej doświadczeni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 kolego a co za maleństwa Tobie rosną ponad D. Paradoxą? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 3 Września 2013 Autor Share Napisano 3 Września 2013 (edytowane) kolego a co za maleństwa Tobie rosną ponad D. Paradoxą? Są to siewki D.peltata Edytowane 3 Września 2013 przez chroman91 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 Jednak kwadratowe doniczki wymiatają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja100 Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Paradoxa daje sobie radę w warunkach parapetowych ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 Radzi sobie radzi Szybka się zaaklimatyzowała po wysyłce i już ładnie rośnie Nawet potomstwem mnie obdarowała No ale w zimę bez doświetlania się nie obejdzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 Fotki całej mojej helkowej kolekcji Miłego oglądania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi