Apokalipsa85 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Na razie system się sprawdza może jak bardziej zarośnie i zapotrzebowanie się zwiększy to coś się zmieni. Poliferki wolno rosną ale adelki szybko. Ponad miesiąc temu doszła andromeda i też rośnie ładnie Biedronko mogłabyś wrzucić zdjęcie swojego "słoika"? Ja swoje 3 siostry trzymam w szklanej kuli - otwór przykryłam talerzykiem , ale myślę o czymś większym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Wrzucę ale dzisiaj nie dam rady l nie chcę tu śmiecić Niekumatemu Mój słoik przykryty talerzykiem i zaklejony taśmą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 Biedronko - w twoim temacie będę miał pytanie odnośnie słoja z siostrami. Czekam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Ja mam siostrzyczki w szklanym słoju 5l szczelnie zaklejonym od góry i polecam ! Nic mi nie pleśnieje, nie trzeba podlewać Stoi i żyje własnym życiem Po długich konsultacjach z Biedronką, do dzbana z D. prolifera dosadziłem P. 'Tempa'. Zobaczymy co z tego wyniknie. Ciąg dalszy wiosennych porządków. Rosiczki w walce o trzeźwość. Kufle dziewicze, nic z nich nie piłem. Efekt końcowy. Uporządkowałem również tłustosze. Na tę chwilę nie ma co focić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scavell Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Zaskakujecie mnie pomysłowością Kufle świetne ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 ... Kufle świetne ! Ręcznie robione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi