Krzysiek1991 Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 ja nie wiem jak wy ale jade na wakacje do zakopca z łopatą ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 to juz przesada niedośc że odkopujesz stare tematy to jeszcze robisz z siebie przestepce (TE ROŚLINY SA POD OCHRONĄ I ZABIERANIE ICH JEST PRZESTEPSTWEM) Jeśli nie żartujesz to chce cie uprzedzić w łapach takiego amatora jak ty to nawet capensis z naturalnego środowiska zginie :evil: :evil: A jeśli to był żart to na następny raz uważaj bo ja (i napewno dużo innych osób z tego forum) nie toleruje nawet żartów o niszczeniu zagrożonych gatunków :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 I tu ja sie podpisze rekoma i nogami. Niech ktos tylko sprobuje - koniec zartow. A tak powaznie niewazne ze mi czy tobie sie podoba dana roslina- jesli jest chroniona to jej zbieranie, niszczenie stanowisk, zbieranie nawet nasion czy sadzonek jest przestepstwem za ktore groza kary pieniezne jak i ograniczenia wolnosci (ale tu juz dokladnie nie powiem ile) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 popieram kilera_89 i chemika. Jak bym takiego spotkał co by wyrywał jakieś owadożery ze środowiska naturalnego to bym za j--- powiesił :evil: a kara pienieżna za coś takiego to jest koło 5000 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 żartuje sobie a wszyscy to na serio biorą ..... tak już lece do Zakopanego :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 a może ktoś się orientuję: jakie trzeba warunki spełnić żeby otrzymać pozwolenie na zbieranie roślin będących pod ochroną? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 chyba nie ma takich warunków, jeśli chodzi Ci o rośliny rosnące "dziko" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 jest shnikers24, pisał o tym chyba w temacie o aldrowandzie. Zwłaszcza ona mnie interesuję i myślę czy co trzeba zrobić aby dostać coś takiego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 shapi pozwolenie dostaneisz bez problemu ale tylkowtedy gdy naturalnemu siedlisku bedzie grozic zagłada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 krzysiek1991: przepraszam za arogancje ale lepszy uzytek srobisz z lopaty jak walniesz sie mooocno w glowe. moze odechce ci sie beznadziejnych zartow. chyba takie pozwolenie mozna dostac w nadlesnictwie badz u konserwatora przyrody. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 drosera11, ale jesteś staroświecka ja sobie napisałem zdanie że wezme tłustosze a ty uwieżryłaś :: :: :: :: ale kolesiówa... no nie <hahaha> może tobie przyda się łopata do czynu który ty napiosałaś ) :: :: P.S Jeśli jest w sklepie nepenti 15 rodzaji tłustoszy a my myślimy o tych troche dziwne się wydaje P.S 2 To był żąrt ROZUMIECIE!!!!!! żarty to żarty nikt na tym nie ucierpiał nie obraziłem nikogo<mam nadzieje> a drosera11, musiała napisać takie coś więc :neutral: bez komentarza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 hmmmm ok nie gniewam sie a widzisz taki znaczek kolo avatara ktory mowi o plci uzytkownika? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Sorry :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Krzysiek1991, Musze przyznać ze masz bardzo kolorowe poczucie humoru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Szczawik: Jestem z bardzo bliskich okolic Rybnika, może kiedyś pomailujemy albo coś?? :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi