Skocz do zawartości

tłustosz alpejski (naturlane warunki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

to juz przesada niedośc że odkopujesz stare tematy to jeszcze robisz z siebie przestepce (TE ROŚLINY SA POD OCHRONĄ I ZABIERANIE ICH JEST PRZESTEPSTWEM)

Jeśli nie żartujesz to chce cie uprzedzić w łapach takiego amatora jak ty to nawet capensis z naturalnego środowiska zginie :evil: :evil: A jeśli to był żart to na następny raz uważaj bo ja (i napewno dużo innych osób z tego forum) nie toleruje nawet żartów o niszczeniu zagrożonych gatunków :evil:

Odnośnik do odpowiedzi

I tu ja sie podpisze rekoma i nogami. Niech ktos tylko sprobuje - koniec zartow. A tak powaznie niewazne ze mi czy tobie sie podoba dana roslina- jesli jest chroniona to jej zbieranie, niszczenie stanowisk, zbieranie nawet nasion czy sadzonek jest przestepstwem za ktore groza kary pieniezne jak i ograniczenia wolnosci (ale tu juz dokladnie nie powiem ile)

Odnośnik do odpowiedzi

popieram kilera_89 i chemika. Jak bym takiego spotkał co by wyrywał jakieś owadożery ze środowiska naturalnego to bym za j--- powiesił :evil:

a kara pienieżna za coś takiego to jest koło 5000 zł

Odnośnik do odpowiedzi

krzysiek1991: przepraszam za arogancje ale lepszy uzytek srobisz z lopaty jak walniesz sie mooocno w glowe. moze odechce ci sie beznadziejnych zartow.

chyba takie pozwolenie mozna dostac w nadlesnictwie badz u konserwatora przyrody.

Odnośnik do odpowiedzi

drosera11, ale jesteś staroświecka ja sobie napisałem zdanie że wezme tłustosze a ty uwieżryłaś :lol: :lol: :lol: :lol: ale kolesiówa... no nie <hahaha> może tobie przyda się łopata do czynu który ty napiosałaś :)) :lol: :lol:

P.S Jeśli jest w sklepie nepenti 15 rodzaji tłustoszy a my myślimy o tych troche dziwne się wydaje :)

P.S 2 To był żąrt ROZUMIECIE!!!!!! żarty to żarty nikt na tym nie ucierpiał nie obraziłem nikogo<mam nadzieje> a drosera11, musiała napisać takie coś więc :neutral: bez komentarza

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.