Gość Nepenthes Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Ten "Gość" to byłem ja . Zapomniałem się zalogować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 a może ktoś się orientuję: jakie trzeba warunki spełnić żeby otrzymać pozwolenie na zbieranie roślin będących pod ochroną? są takie warunki jednym jest np. tak jak kiler_89 pisał, kolejny warunek to np. czynna ochrona danej rośliny, ale to troche mniej bo przeważnie rośliny się obserwuje w środowisku naturalnym, ale np. aldrowande lub pływacza to raczej trzeba wyciągnąć z wody ale jakie jeszcze można zpełniać warunki to nie wiem ja sie pochwale, że mam takie pozwolenie dot. Głuszca tj. moge, a nawet musze zbierać pióra, moge podchodzić do gniazd tego ptaka i oglądać np. jaja, i musze jak spotkam, zbierać odchody :twisted: tych ptaków yuuuk!! pzdr :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 a czemu musisz to robić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 ponieważ uczestnicze w ochronie Głuszca w Beskidzie Sądeckim, a np. po takich odchodach można dużo stwierdzić właśnie zapomniałem napisać strasznie mnie to wciągło :cool: , ale poochraniał bym jeszcze jakieś owadożery w PL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 gdzie można zapisać się do takiej akcji?? Ale w okolicach Poznania ?? Gdzie moge iść?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 musisz pytać w nadleśnictwie ja widziałem, że takie coś jest bo chodze do Technikum Leśnego i tam są takie akcje ogłaszane na naszym terenie :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 19 Sierpnia 2006 Share Napisano 19 Sierpnia 2006 Będąc w Tatrach również zwróciłem uwagę na tłustosze, jest ich tam naprawdę dużo. Spotkałem je w Dolinie Strążyskiej, Białego i Kościeliskiej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi