incluso Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Wczoraj przeglądając zasoby internetu natknąłem się na takie o to zdjęcie: Nasuwa mi się jedno pytanie: Jaka jest granica ludzkiej głupoty? Mam nadzieję, że moje muchole, które sprzedałem trafiły w dobre ręce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Tak, degrengolada wśród roślin owadożernych postępuje. Wczoraj moje muchołówki wróciły do domu pijane o 4:30 i awanturowały się, przeklinając głośno, 'Microdent' pobił się z 'Coquillagem' o to kto ma fajniejsze zęby. Podejrzewam też, że tłustosze zaczęły regularnie palić zioło bo ciągle są głodne. Niewinny papieros w ogóle mnie więc nie dziwi. A tak bardziej serio - nie wiem, boisz się, że roślina dostanie raka? (: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Beginner to było dobre . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Jeden papierosek to jeszcze nikomu nie zaszkodził Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 No rzeczywiście głupota. To się w głowie nie mieści. Teraz papieros zamiast muchy, a co następne? Wódka zamiast wody destylowanej? A tak serio to o co chodzi? To przecież roślina, a nie pies, świnka morska, czy dwuletnie dziecko. Mnie rozbawiło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incluso Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Nie chodzi mi o sam fakt włożenia papierosa do pułapki, a bardziej o to, że roślina jest męczona. W drugiej pułapce widać jakiś papier czy coś w tym stylu. Można wnioskować, że roślina byłą karmiona różnymi dziwnymi rzeczami. Edytowane 23 Maja 2013 przez incluso Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Może papier, a może skrzydło ćmy. Pewności nie mam. Ludzie sami świadomie karmią się rzeczami znacznie gorszymi niż papier. (; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Ludzie robią znacznie gorsze rzeczy zwierzętom i innym ludziom, więc choć przykro mi kiedy ktoś się znęca nad niewinną rośliną, to nie zamierzam nikomu nic urywać za głupie żarty na roślinie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Mnie to wygląda na kanibalizm A papierosem bym tego nie nazwał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incluso Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) to nie zamierzam nikomu nic urywać za głupie żarty na roślinie. A czy ja napisałem, że chcę? A papierosem bym tego nie nazwał "Papieros" - tak lepiej? Kto rozpoznał ten wie o co chodzi, a kto nie ten niech żyje w nieświadomości Chciałem się po prostu podzielić z wami tym zdjęciem. Jak ktoś nie ma co robić to niech się pobawi... Dla mnie jest to głupota, a jak to ktoś odbierze to już jego sprawa. Edytowane 23 Maja 2013 przez incluso Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 No to już trzeba mieć rentgen w oku, żeby wiedzieć co w środku! Samodzielnie skręcany, to pewne, co nie wyklucza stuprocentowej zawartości tytoniu przecież. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 "Papieros" - tak lepiej? Nawet nie zauważyłem, że to wstrętne narkotyki. W takim razie bulwersuję się w całej rozciągłości. *a to w drugiej pułapce to przecież skrzydło jakiegoś motyla, dziennego czy nocnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incluso Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Widzę, że nie można już nawet wyrazić swojego zdania. Temat do zamknięcia/usunięcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Chciałbym jeszcze zauważyć, że papieros/lolek został umieszczony w nieaktywnej, starej pułapce o czym świadczy to, że obie części liścia są wywinięte. Czyli muchołówka go nie "chwyciła", więc krzywdy nie ma. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi