Niekumaty Burak Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Jakieś dziwne rzeczy ci podpowiadają. Weź papier toaletowy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Siemka. Ten temat nie dotyczy owadożerów, lecz bardziej mnie. Otóż: Jutro jadę na jednodniową wycieczkę (7.10 - 19.00) do Pstrągowa, Siedlisko Janczar. Bedziemy grać w Paintballa, zwiedzać farmy i las (Paintball też bieganie po lesie) i nwm kompletnie co mam ze sobą wziąść. Macie jakieś pomysły? Pozdr. Oczywiście wiem, że na pewno upaćkam się farbą, bo ze mnie niezdara więc ciuchy te, w ktorych raczej już nie chodzę albo cuś. No nwm. 1) Farba jest zmywalna wiec nie ma problemu, po praniu nie będzie śladu (no cóż nie powinno być, mi się nie zdarzyło żeby został) 2) Ogólnie powinieneś dostać kombinezon, chyba że to nie jest zorganizowana zabawa 3) Normalna wycieczka - to co zwykle się bierze 4) Pod kombinezon weź coś luźniejszego, jak dostaniesz to mniej boli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi