Skocz do zawartości

Praca

CFHs

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór. Ten temat nie dotyczy owadożerów, lecz bardziej mnie. Otóż:

Jutro jadę do pracy na 8h (13:15 - 21:15)do Bielska-Białej, woj. Śląskie. Będę robił to co zazwyczaj się w pracy robi (opierdzielanie się) i nie wiem kompletnie co mam ze sobą wziąć. Macie jakieś pomysły?

Pozdr.

Oczywiście wiem, że na pewno bardzo się zmęczę, bo ze mnie jest okropny leń, więc jakiś prowiant chyba wezmę albo cuś. No nie wiem.

Odnośnik do odpowiedzi

Mam się w coś ubierać?

Bo mam tak malutki rozumek, że sam nie potrafię wpaść na to co może mi się przydać.

Błagam o pomoc! :cray2:

Wiesz co, CFHs? Trochę to chamskie. Co oczywiście nie zmienia faktu, że niektórzy mogliby czasem POMYŚLEĆ, Reez.

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co, CFHs? Trochę to chamskie. Co oczywiście nie zmienia faktu, że niektórzy mogliby czasem POMYŚLEĆ, Reez.

Oczywiscie ze jest to chamskie ale oto tu w tym chodzi. Bo niektorzy sa po rpstu tacy leniwi ze nie potrafia sami czegos wymyslec, lub po prostu maja tyle czasu ze nie wiedza co ze soba zrobic.... Do nauki a nie spamowac na forum!

Odnośnik do odpowiedzi

.

Edytowane przez Kosa1984
Panie Tarantino, bardzo cenię pańskie kino, ale proszę nie umieszczać tutaj linków komrecyjnych, łamiąc punkt II.7 regulaminu bo będzie warnik. Dziękuję.
Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie powinieneś zabrać apteczkę I pomocy, bo co wie kto może się wydarzyć, powinieneś też pomyśleć o zabezpieczeniu antykoncepcyjnym.

Nie zapominaj o prowiancie bez którego nie przeżyjesz!. Posiadam bardzo dobry przepis na jedzenie jeśli chcesz to sobie zapisz:

"Składniki:

-Chleb

-Masło

Sposób przygotowania:

Otwórz masło, Pokrój chleb na plasterki ok 1-1,5cm, Posmaruj chleb masłem (najlepiej używając noża), Smacznego!"

Nie zapomnij również o ubraniu zmiennym, oraz o szczoteczce do zębów + żyletce. Dzięki żyletce i szczoteczce do zębów zrobisz sobie nóż, którym możesz odstraszyć dziki lub posmarować chleb.

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie powinieneś zabrać apteczkę I pomocy, bo co wie kto może się wydarzyć, powinieneś też pomyśleć o zabezpieczeniu antykoncepcyjnym.

Nie zapominaj o prowiancie bez którego nie przeżyjesz!. Posiadam bardzo dobry przepis na jedzenie jeśli chcesz to sobie zapisz:

"Składniki:

-Chleb

-Masło

Sposób przygotowania:

Otwórz masło, Pokrój chleb na plasterki ok 1-1,5cm, Posmaruj chleb masłem (najlepiej używając noża), Smacznego!"

Nie zapomnij również o ubraniu zmiennym, oraz o szczoteczce do zębów + żyletce. Dzięki żyletce i szczoteczce do zębów zrobisz sobie nóż, którym możesz odstraszyć dziki lub posmarować chleb.

Hymm, to zbyt skomplikowane nie sądzisz ? Musisz najpierw pokazać jak używać kciuków, palcy i całej dłoni. Bo inaczej nic z tego. I wiesz robienie broni ze szczoteczek do zębów i żyletek przeciw dzikom to jaki to trzeba mieć level w survivalu XD, to chyba tylko Bear Grylls.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.