CFHs Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Dobry wieczór. Ten temat nie dotyczy owadożerów, lecz bardziej mnie. Otóż: Jutro jadę do pracy na 8h (13:15 - 21:15)do Bielska-Białej, woj. Śląskie. Będę robił to co zazwyczaj się w pracy robi (opierdzielanie się) i nie wiem kompletnie co mam ze sobą wziąć. Macie jakieś pomysły? Pozdr. Oczywiście wiem, że na pewno bardzo się zmęczę, bo ze mnie jest okropny leń, więc jakiś prowiant chyba wezmę albo cuś. No nie wiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Późno wracasz, weź latarkę i coś odblaskowego na ubranie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Mam się w coś ubierać? Bo mam tak malutki rozumek, że sam nie potrafię wpaść na to co może mi się przydać. Błagam o pomoc! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Ubranie możesz sobie darować, ale pod żadnym pozorem NIE ZAPOMNIJ ODDYCHAĆ! Bez tego długo tam nie wytrzymasz... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Polecam też zapakować telefon w prezerwatywę na wypadek gdyby miało padać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Mam się w coś ubierać? Bo mam tak malutki rozumek, że sam nie potrafię wpaść na to co może mi się przydać. Błagam o pomoc! Wiesz co, CFHs? Trochę to chamskie. Co oczywiście nie zmienia faktu, że niektórzy mogliby czasem POMYŚLEĆ, Reez. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Wiesz co, CFHs? Trochę to chamskie. Co oczywiście nie zmienia faktu, że niektórzy mogliby czasem POMYŚLEĆ, Reez. Oczywiscie ze jest to chamskie ale oto tu w tym chodzi. Bo niektorzy sa po rpstu tacy leniwi ze nie potrafia sami czegos wymyslec, lub po prostu maja tyle czasu ze nie wiedza co ze soba zrobic.... Do nauki a nie spamowac na forum! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) http://bit.ly/1apLT9y ;] ------------------------------------- Jesteście mało wyrozumiali xD Edytowane 27 Maja 2013 przez bartek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Google nic nie wspomina o kołaczach, a jak wiadomo, bez pracy nie ma kołaczy i to działa w dwie strony. Weź kołacze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Czyli bez kolaczy nie bedzie pracy. Juz wiem dlaczego ostatnio nie chce mi sie nic robic... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majak93 Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Kosa1984 Panie Tarantino, bardzo cenię pańskie kino, ale proszę nie umieszczać tutaj linków komrecyjnych, łamiąc punkt II.7 regulaminu bo będzie warnik. Dziękuję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Według mnie powinieneś zabrać apteczkę I pomocy, bo co wie kto może się wydarzyć, powinieneś też pomyśleć o zabezpieczeniu antykoncepcyjnym. Nie zapominaj o prowiancie bez którego nie przeżyjesz!. Posiadam bardzo dobry przepis na jedzenie jeśli chcesz to sobie zapisz: "Składniki: -Chleb -Masło Sposób przygotowania: Otwórz masło, Pokrój chleb na plasterki ok 1-1,5cm, Posmaruj chleb masłem (najlepiej używając noża), Smacznego!" Nie zapomnij również o ubraniu zmiennym, oraz o szczoteczce do zębów + żyletce. Dzięki żyletce i szczoteczce do zębów zrobisz sobie nóż, którym możesz odstraszyć dziki lub posmarować chleb. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amaterasu Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Według mnie powinieneś zabrać apteczkę I pomocy, bo co wie kto może się wydarzyć, powinieneś też pomyśleć o zabezpieczeniu antykoncepcyjnym. Nie zapominaj o prowiancie bez którego nie przeżyjesz!. Posiadam bardzo dobry przepis na jedzenie jeśli chcesz to sobie zapisz: "Składniki: -Chleb -Masło Sposób przygotowania: Otwórz masło, Pokrój chleb na plasterki ok 1-1,5cm, Posmaruj chleb masłem (najlepiej używając noża), Smacznego!" Nie zapomnij również o ubraniu zmiennym, oraz o szczoteczce do zębów + żyletce. Dzięki żyletce i szczoteczce do zębów zrobisz sobie nóż, którym możesz odstraszyć dziki lub posmarować chleb. Hymm, to zbyt skomplikowane nie sądzisz ? Musisz najpierw pokazać jak używać kciuków, palcy i całej dłoni. Bo inaczej nic z tego. I wiesz robienie broni ze szczoteczek do zębów i żyletek przeciw dzikom to jaki to trzeba mieć level w survivalu XD, to chyba tylko Bear Grylls. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Powinieneś sobie poradzić Dla wybitniejszych mogę podać również przepis na chleb z dżemem a nawet z nutellą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Ach... te Wasze genialne pomysły... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi