Wrazik Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Mojego pomysłu i tak nic nie pobije. Sprawdzony w czasie głodówki studenckiej (DZIAŁA! Prosty, zapychający posiłek) KANAPKA Z CHLEBEM Przepis: Bułka (najlepiej świeża, ale nada się każda, którą jeszcze da się pogryźć, po prostu będzie gorzej smakować) Kromka chleba (jak wyżej) Masło (wersja de luxe, nie zawsze się nadarzy okazja) Bułkę przekrój na pół. Posmaruj masłem (jeśli jest). Między połówki bułki włóż kromkę suchego chleba. Usiądź, i patrząc na gotowe danie wmawiaj sobie, że ten chleb to szynka/pomidory/ser/wszystko naraz. Gdy będziesz już psychicznie gotowy, zjedz. Głód uśmierzony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Chyba sobie zapiszę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Mojego pomysłu i tak nic nie pobije. Sprawdzony w czasie głodówki studenckiej (DZIAŁA! Prosty, zapychający posiłek) KANAPKA Z CHLEBEM Eh to ja widzę że kolega na bogato ^^ Kurde albo ja należę do "bogatych studentów" albo nie wiem - jeszcze wszystko przede mną ^^ Bułkę z ketchupem przeżyłem a z chlebem jeszcze nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Zapamiętam. Być może mi się przyda za jakieś 4 lata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Warto czytać przepisy na necie typu student gotuje, w miarę przystępne cenowo dania są i smaczne więc po takim czymś chleb posmarowany nożem nie grozi (o ile nie ma się 30zł na tydzień ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Chleb posmarowany nożem czyli bierzemy kromkę chleba, bierzemy nóż i smarujemy nożem po chlebie tak, jakbyśmy rozsmarowywali masło? ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Chleb posmarowany nożem czyli bierzemy kromkę chleba, bierzemy nóż i smarujemy nożem po chlebie tak, jakbyśmy rozsmarowywali masło? ;D Ano tak samo dla lepszego smaku musimy mieć dobrą wyobraźnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 To i tak dobrze, przynajmniej trochę głód można zagłuszyć. Np. jajecznicą po studencku chyba nikt jeszcze się nie najadł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi