Skocz do zawartości

Praca

CFHs

Rekomendowane odpowiedzi

Mojego pomysłu i tak nic nie pobije. Sprawdzony w czasie głodówki studenckiej (DZIAŁA! Prosty, zapychający posiłek)

KANAPKA Z CHLEBEM

Przepis:

Bułka (najlepiej świeża, ale nada się każda, którą jeszcze da się pogryźć, po prostu będzie gorzej smakować)

Kromka chleba (jak wyżej)

Masło (wersja de luxe, nie zawsze się nadarzy okazja)

Bułkę przekrój na pół. Posmaruj masłem (jeśli jest). Między połówki bułki włóż kromkę suchego chleba. Usiądź, i patrząc na gotowe danie wmawiaj sobie, że ten chleb to szynka/pomidory/ser/wszystko naraz. Gdy będziesz już psychicznie gotowy, zjedz. Głód uśmierzony

Odnośnik do odpowiedzi

Mojego pomysłu i tak nic nie pobije. Sprawdzony w czasie głodówki studenckiej (DZIAŁA! Prosty, zapychający posiłek)

KANAPKA Z CHLEBEM

Eh to ja widzę że kolega na bogato ^^

Kurde albo ja należę do "bogatych studentów" albo nie wiem - jeszcze wszystko przede mną ^^ Bułkę z ketchupem przeżyłem a z chlebem jeszcze nie :(

Odnośnik do odpowiedzi

Warto czytać przepisy na necie typu student gotuje, w miarę przystępne cenowo dania są i smaczne :P więc po takim czymś chleb posmarowany nożem nie grozi (o ile nie ma się 30zł na tydzień :P )

Odnośnik do odpowiedzi

Chleb posmarowany nożem czyli bierzemy kromkę chleba, bierzemy nóż i smarujemy nożem po chlebie tak, jakbyśmy rozsmarowywali masło? ;D

Ano tak samo ^_^ dla lepszego smaku musimy mieć dobrą wyobraźnie :]

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.