pirekdc Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Szymon Parka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Czy to jest Vampire Crab? Miałem takiego Dałem za niego70pln i po dwóch tygodniach uciekł skubany,a te czerwone co są tanie i łatwe do dostania zostały. Tak jest to wampir... ciężko go dostać. Zostały zamówione przez internet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Moje futra: Godryk Kropka (ją już znacie ) Dianka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Alabama (Buba) Mama z córcią razem Edytowane 30 Marca 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Moja cudowna Zofia, zawsze w naszych myślach Atonek (od niedawna mieszka u teściowej) Edytowane 30 Marca 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 Kropka Ty masz kociarnie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Cztery sztuki to jeszcze nie kociarnia Ale jest wesoło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Słodziaki. Atonek (od niedawna mieszka u teściowej) Czyżby rosyjski niebieski? Edytowane 30 Marca 2014 przez Noliena Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Spoko kotki. Tak mi się skojarzyło tylko: Skoro już coś napisałem: Diana, należy raczej do ojca, ale dobra Pies do którego zdecydowanie bardziej się przywiązałem niestety odszedł na jesieni przez powikłania po kleszczu. Reksio Edytowane 30 Marca 2014 przez Radek:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Noliena - tak tłuściutki Rusek Reszta - chude, długokopytne i pyskate to orientalne i syjamskie. Radek:) - no dziękuję bardzo Fajny ten Twój Reksio, mi się bardzo często cholernie tęskni za Zośką... Nie odstępowała mnie na krok - niekiedy cały dzień musiałam ją nosić na ręku, bo inaczej i tak na mnie wskakiwała - po stracie ból nie do opisania... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Prezentuje wam mojego nowego podopiecznego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poskoczek Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Moje zwierzaki to -chomik syryjski piesek ,,shih-tzu'' Tosia pajączek ,ptasznik wenezuelski akwarium z rybkami i krewetkami popielice (parka) mrówki - lasius niger i lasius flavus gekony marmurowe sztuk dwie a mój brat ma jeszcze dwa szczury i sporą chodowle mącznika kiedyś miałem jescze : 4 chomiki dżungalskie , dwa pająki ,dwa gekony lamparcie ,węża boa dusiciela tęczowego ,modliszki i sam nie wiem co jeszcze, jak mi sie zechce to wrzucę fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Chroman91 - cudne jeżyki, a ta łaciata mordka Jak ma na imię słodziak? Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Prezentuje wam mojego nowego podopiecznego Fajny. Sprzedaj mi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Kropka ta kwestia jeszcze nie jest dogadana, trzeba nad czymś pomyśleć Jak na razie przyszło mi do głowy tylko łatek ( to samczyk) Karaluch nie jest na sprzedaż Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi