Skocz do zawartości

Wasi zwierzęcy pupile ;)

chroman91

Rekomendowane odpowiedzi

Po kotach, których mięciutkie puchate kłaki były wszędzie, wyleczyłam się z futrzaków. Teraz chodzà za mną łyse psy i łyse świnki morskie, ale muszę jeszcze parę lat poczekać to sobie kupię :)

a słyszałaś o kotach sfinksach?

maleńkie są Super!!!

https://www.google.pl/search?q=koty+rasy+sf...ks&tbm=isch

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Jaca oczywiście, że słyszałam, są przepiękne!! , ale mój mąż na kota się już nigdy przenigdy nie zgodzi. A ja też nie dam 2500zł za kota, który okaże się niezrównoważonym psychicznie socjopatą. Main coon którego miałam był jak pies dosłownie, do rany przyłóż, wszystkich kochał i był bardzo pokojowo nastawiony, natomiast drugi kochał tylko i wyłącznie mnie, męża nienawidził, dziecka bał się na tyle panicznie, że sikał po kątach jak opętany jak tylko dziecko zaczęło chodzić i robił inne niebezpieczne akcje :/

Dlatego dopuszczam myśl o psie albo śwince, ale to dopiero jak dzieci urosną i zaczną marudzić o zwierzątko, a ja-mama będę taka super, że się zgodzę :D

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Parę miesięcy temu spotkałem Suczkę o imieniu LEDA. Pytając o nią usłyszałem, że idzie do uśpienia. Patrzyła na mnie swoimi smutnymi oczkami a ja ... Ja się zakochałem ... Zabrałem ją, nie dając im uśpić mojej piękności !Moja 4 letnia miłość była wychudzona, w przeszłości trzymana w klatkach i bita ... Zaufała mi i pokochała mnie tak jak ja ją ...

2qukoxh.jpg

2wqa590.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Rerox jak dla mnie to jesteś bohaterem, piękna ta suczka a jakie słodkie spojrzenie love:)

Ci, którzy ja porzucili powinni być "powieszenia za jaja"...

Ja zaś parę dobrych lat temu też dałem szansę psu, mieszaniec kundla z owczarkiem.

Weterynarz ocenił go na 1,5 rocznego psa.

Ktoś przyjechał na wesele i go przywiązał do słupa. Biegał po Bardzie i ich szukał, eh...

Wziąłem go na silę do domu (oczywiście wcześniej wypytałem ludzi co to za pies) i tak jak weterynarz kazał miesiąc nie wypuszczać i być dla niego dobrym... Tak też zrobiliśmy z siostrą i teraz jest wierny druh z niego z racji, że się wyprowadziłem on został u rodziców i siostry.

Niedawno z siostrą się pokłóciłem darliśmy się na siebie i on mnie uderzył zębami w nogę (widać, że nie da jej skrzywdzić)-pewnie pomyślał, że mam wrogie zamiary :) oczywiście pół nogi rozerwane ale go nie wydałem ;)

A wabi się obecnie Tobi :)

Edytowane przez comandos21
Odnośnik do odpowiedzi

Ja hoduję patyczaki rogate, czytaj Zdzichy :D za jakiś czas wrzucę zdjęcia, też ktoś hoduje strszyki / modliszki?

Ja jakieś 2 lata temu miałem sporą hodowlę - kilkadziesiąt sztuk - straszyki diabelskie , australijskie , liśćce jesienne , patyczaki wietnamskie , rogate i czerwonoskrzydłe . Podczas mojego wyjazdu do Czech mama zapomniała zraszać a że terra miało 3 boki z siatki to szybko wyschło i owady się ususzyły :( , wrzuciłbym zdjęcia ale nie wiem gdzie są - może kiedyś ....

Odnośnik do odpowiedzi