biedronkaoo7 Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Cudny !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Nie boisz sie tak w ręce brać? Co na to matka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2015 Matka zawsze sprawdza okolice budki jak tylko usłyszy jakiś hałas. A czemu mam bać się brać go w ręce? Kontrola gniazda jest obowiązkowa, wiadomo zajrzę zobaczę czy jest wszystko ok i koniec denerwowania ptaków. W ręce też mało kiedy jest brany, zdjęcie zostało zrobione przy próbie zaobrączkowania papugi ale jeszcze jest zbyt mała na to. Rodzice pisklaka nie odrzucą przez to że była brana na ręce, ja za to muszę uważać bo mogę zostać bardzo boleśnie podziobany jeśli rodzice będą w budce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Share Napisano 5 Lipca 2015 Młoda aleksandretta obrożna już troszkę podrosła Na 99% bedzie to zielony samiec szpalt na Lutino (Szpalt to nosiciel danego genu). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Kosmosie, jakie małe cudo ! Nareszcie zaczyna jakoś wyglądać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Faktycznie maleństwo wygląda już super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Share Napisano 5 Lipca 2015 W przeciągu najbliższych dwóch tygodni powinna już się całościowo opierzyć i wtedy już w 100% będzie podobna do papugi Jak piórka jej urosną wstawię kolejne zdjęcia jak będziecie chcieli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Będziemy, będziemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Przesłodka jest Kusisz mne coraz bardziej, moje towarzystwo rozmnażać Może jesienią.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Świnka po strzyżeniu obrażona wtula się w ulubionego misia A potrafi zarosnąć tak Gdy leżałem w szpitalu tradycyjne odwiedziny ptaka Tym razem to nie pustułka ale podobno weszła przez otwarty balkon i szukała mnie po całym pokoju Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Każdy chwali się, więc i ja pokaże co u mnie hula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risa Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Oooo! Yellowki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Jedyne przekorne Reszta miała już wielokrotnie młode, a te cholerniki nie chcą ucieszyć mnie młodymi Jednak i tak wszystkie je lubię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 22 Lipca 2015 Autor Share Napisano 22 Lipca 2015 Młoda papuga rośnie jak na drożdżach Patrzcie co ostatnio przed podwórkiem znalazłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risa Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Przyszło mi opiekować się maluszkiem brata - oto Shelby, tegoroczny wąż zbożowy classic Od lat marzy mi się zbożówka, a teraz mam małą namiastkę Shelby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi