biedronkaoo7 Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Chroman wspaniałe maleństwo !! aż sie nie mogę moich doczekać.... kiedyś tam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Cześć ludziska! Przedstawiam Wam nowego członka mojej rodziny Oto Scooby: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Słodziak Chociaż za tą rasą nie przepadam U mnie też jest nowe zwierzę - szczurek Szukam mu jeszcze przyjaciela bo na razie samotny a tak nie może być Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Team #szczury Nie ma ciekawszego gryzonia niż szczur (no może fretka) Czekam na zdjęcie wesołej pary Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Fretka to nie gryzoń, ale co tam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Piękny psiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Migracja wiewiórek trwa w mojej okolicy. Z parku oddalonego jakieś 3 km gdzie są już oswojone przywędrowały poszczególne sztuki pod mój blok ale jeszcze są nieufne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Fajne rudzielce Mam zdjecie z dzieciństwa jak karmię wiewiórki ale chyba teraz bym się bała przenoszonych chorób Mimo wszystko ciekawy obiekt obserwacji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Jutro postaram się zrobić zdjęcia nowemu ptasznikowi - Pamphobeteus sp machalla :v Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Przyjemniaczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek79 Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Witam, od niedawna gości u mnie w domu trzech owadzich głodomorów: samiec i samiczka modliszki gwinejskiej oraz samczyk modliszki oczkowej Widok pożeranej żywcem ofiary robi wrażenie(moja żona patrzy tylko do momentu schwytania żarcia ), ale równie ciekawe jest obserwowanie strategii polowania. Fajnie zobaczyć na żywo to, co widziało się to tylko w programach przyrodniczych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Tomku, wymagające są takie modliszki? Czy są trudne w hodowli? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek79 Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Te są najłatwiejsze w hodowli, temperatura pokojowa, co jakiś czas spryskanie pojemnika wodą. Ja trzymam modlichy na razie na parapecie, ale tak by nie stały w bezpośrednim słońcu (stoją w cieniu kapturnic), później zobaczymy gdzie pójdą. Jedyny kłopot może sprawić posiadanie żywego pokarmu, ale do czego jest internet, ja kupuję gdy kończy mi się poprzednia porcja. Także polecam, bo dają duuużo radochy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Od jakiegoś czasu się zapatruje na modliszki. Fajne stworzonka. Zbieram się do zakupu. Chyba jednak się kiedyś złamie i kupie, bo coraz częściej ktoś mnie robi na nie smaka Oczywiście nie do jedzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 6 Października 2015 Autor Share Napisano 6 Października 2015 Modliszki fajne stworzenia, też od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie kupno jednej ( mam wolne małe terrarium ) Ostatnio nie tylko kolekcja helek mi się powiększyła ale także stadko papug Do mojego stadka dołączyło 6 nierozłączek czerwonoczelnych ( 4 mutacji pastelowej oraz 2 szeki dominujące), poniżej wstawiam kilka ich zdjęć. Miłego oglądania Zielona aleksandretta w górnym prawym roku to młoda wychowana u mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi