Kaxper Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 99,9% (0,01% import żab z odłowu) drzewołazów będących w hodowlach nie jest trojących, niestety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Zawsze odrzucałem możliwość hodowli drzewołazów ze względu na truciznę. Jeśli nie są trujące, to może kiedyś sobie takiego sprawię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Dzięki teraz widać je znacznie lepiej, są wspaniałe! Też nie raz myślałam o hodowli takich maluszków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 27 Marca 2016 Autor Share Napisano 27 Marca 2016 (edytowane) Wiem, że Wielkanoc kojarzy się każdemu z małymi kurczaczkami oraz króliczkami, ale ja chcę wam pokazać dzisiaj też małe ale spanielki We wtorek nasza suczka oszczeniła się i przybyło nam 5 spanieli w domu PS. Przy okazji wszystkim forumowiczom chciałbym życzyć Wesołych Świąt Wielkanocnych Edytowane 27 Marca 2016 przez chroman91 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Tyle szczęścia na jednym zdjęciu! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Śliczne szczeniaczki. A te żabki w terrarium to magia. Szkoda, że nie mam smykałki i pieniędzy do takich rzeczy. A oto moje dwa stworki, które odciągnęły mnie od roślin na dłuuuuugie trzy miesiące Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Zboźuwka i paradoxa ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Daro... zaniemówiłem! Jakie cudo! Ta modliszka wygląda jak jakiś pradawny smok czy monstrum, które wypełzło z piekła Wow! EDIT: tracer274 no dokładnie xD! Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Iglacy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Jakie cudo! Ta modliszka wygląda jak jakiś pradawny smok czy monstrum, które wypełzło z piekła Wow! Niedobitek z Mordoru. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Iglacy, kto wie. Może wypełzło Nie zbożówka. Mahoń. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Browarski Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 (edytowane) A oto moi zwierzęcy pupile - kot i pies rasy Beagle. Edytowane 11 Maja 2016 przez Piotr Browarski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 Przypominają te z postu 229 ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Komuś się wyliniało Silna i niezależna kobieta szuka faceta, który straci dla niej głowę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 uwazaj zeby jej nie uszkodzic, jest jeszcz mieka paradoxy nie sa zbyt kanibalistyczne, w zasadzie to nie ma zadnego ryzyka powodzenia w poszukiwaniach, poszukaj na tcp Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi