Skocz do zawartości

Wasi zwierzęcy pupile ;)

chroman91

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 271
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Słodkie :) zwłaszcza zółwik, miałam zółwia stepowego o imieniu Niuniek, był z nami od małej skorupki przez 16 lat niestety mimo starań kolegi weterynarza nie udało się

go uratować, bardzo to przeżyliśmy. Obecnie mieszka z nami 21 miesięczna sunia bokserka post-7347-1466623512_thumb.jpg

jest rozpieszczona do granic możliwości :P Poprostu kochamy zwierzaki :)

Pozdrawiam serdecznie

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się pochwale podopiecznymi :)

Na pierwszym planie stoi Burgunda, daleko na drugim tle, obok liści, macha nam Mrzysław.

Moja dwójka patyczaków ma już po pół roku, czekają ich jeszcze około 3 wylinki do uzyskania ostatecznych rozmiarów :P

(wrzucę kolejne zdjęcia, jak już zamienią się w monstra :D)

post-6980-1466713424_thumb.jpg

post-6980-1466713435_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Są to bardzo spokrewnione gatunki, stąd może wynikać podobieństwo. W poprzedniej pracy miałem do czynienia z dorosłą machoniówką, która była naprawdę kąśliwa.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

No tak na prawdę też fajne rośliny mamy w naszej wypożyczalni samochodów w Gdańsku, więc myślę że to dobrze i pozytywnie wpłynie na tego typu rzeczy :)

https://grzybnie.pl/grzybnia-podgrzybka

Takie grzyby i rośli są potrzebne jak to bo w innym przypadku byś się tego nie spodziewał

Edytowane przez Kostek32
Odnośnik do odpowiedzi

• 6 months later...

Czy ktoś z Was hoduje może w domu kanarki/zeberki/mewki japońskie/papużki? Zastanawiam się, czy te ptaki nie będą chciały np. dziobać moich małych droser albo muchołówki, szczególnie włosków na liściach. Kilka lat temu miałam kanarka, który dokładnie odkurzał podłogę ze wszelkich kamyczków i innych dziadostw, ale kwiaty go nie interesowały - wtedy jednak nie miałam jeszcze żadnej owadożernej roślinki pokrytej jakże apetycznie wyglądającymi włoskami.

Odnośnik do odpowiedzi