daro7979 Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Nowe szaty już wyprasowane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maja37 Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 dorzucę moje szkodniki przed którymi muszę chronić moje rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Millunia Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Słodkie zwłaszcza zółwik, miałam zółwia stepowego o imieniu Niuniek, był z nami od małej skorupki przez 16 lat niestety mimo starań kolegi weterynarza nie udało się go uratować, bardzo to przeżyliśmy. Obecnie mieszka z nami 21 miesięczna sunia bokserka jest rozpieszczona do granic możliwości Poprostu kochamy zwierzaki Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 To i ja się pochwale podopiecznymi Na pierwszym planie stoi Burgunda, daleko na drugim tle, obok liści, macha nam Mrzysław. Moja dwójka patyczaków ma już po pół roku, czekają ich jeszcze około 3 wylinki do uzyskania ostatecznych rozmiarów (wrzucę kolejne zdjęcia, jak już zamienią się w monstra ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maja37 Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 boskie jako dziecko mieliśmy patyczaki sa super zupełnie zapomniałam o ich istnieniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Oto moje świnki morskie Fifi i Futrzak (fifi to ten czarno biały futrzak to ten długowłosy). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Dzisiejszy obiad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Dzisiejszy obiad: To zdjęcie przedstawia młodego boa tęczowego, morelie czy jednak to jakiś połoz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Panie, przecie to pyton tygrysi jest A tak poważnie, to wąż mahoniowy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Panie, przecie to pyton tygrysi jest A tak poważnie, to wąż mahoniowy. Pomyśleć że właśnie to mi ciągle po głowie chodziło a tu tak wypaliłem ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Ogólnie bardzo fajny, łagodny, dający się oswoić wężyk. Polecam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Łoooooł wygląda jak mała wersja mojej zbożówki (dosłownie jest identyczny) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Są to bardzo spokrewnione gatunki, stąd może wynikać podobieństwo. W poprzedniej pracy miałem do czynienia z dorosłą machoniówką, która była naprawdę kąśliwa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek32 Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) No tak na prawdę też fajne rośliny mamy w naszej wypożyczalni samochodów w Gdańsku, więc myślę że to dobrze i pozytywnie wpłynie na tego typu rzeczy https://grzybnie.pl/grzybnia-podgrzybka Takie grzyby i rośli są potrzebne jak to bo w innym przypadku byś się tego nie spodziewał Edytowane 25 Października 2018 przez Kostek32 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sciri Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Czy ktoś z Was hoduje może w domu kanarki/zeberki/mewki japońskie/papużki? Zastanawiam się, czy te ptaki nie będą chciały np. dziobać moich małych droser albo muchołówki, szczególnie włosków na liściach. Kilka lat temu miałam kanarka, który dokładnie odkurzał podłogę ze wszelkich kamyczków i innych dziadostw, ale kwiaty go nie interesowały - wtedy jednak nie miałam jeszcze żadnej owadożernej roślinki pokrytej jakże apetycznie wyglądającymi włoskami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi