Gekon Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 mączniaki Maczniaki to grzyby! Maczniki to owady Tak se czytam o tych jezach i fajna sprawa z nimi jest tylko szokuje mnie troche ich cena Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 29 Maja 2013 Autor Share Napisano 29 Maja 2013 Maczniaki to grzyby! Maczniki to owady Tak se czytam o tych jezach i fajna sprawa z nimi jest tylko szokuje mnie troche ich cena Oj no mączniki młynarki no cena zaczyna się od 200-250 czasami jak ktoś chce szybko sprzedać taniej sprzedaje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Narobiłeś mi smaku na jeża Ile czasu codziennie poświęcasz na pielęgnację tego zwierzaka? Jeż potrzebuje dużo uwagi ze strony właściciela, często trzeba go miziać po brzuszku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 29 Maja 2013 Autor Share Napisano 29 Maja 2013 Jeżyki to zwierzęta nocne więc raczej kontakt z nimi jest albo wcześnie rano albo wieczorami . Ale latem jak jest ciepło to wyciągam je na trochę do wybiegu dla żółwi by sobie tam pozwiedzały świata kawałek . Ale czasami też się budzą jak otworze terrarium i o jedzenie się upominają Jeżeli jeże nie są oswojone z obecnością człowieka to trzeba je stopniowo przyzwyczajać . Jak już poznają nasz zapach należy je przyzwyczajać do swojego dotyku Samca kupiłem już oswojonego ale samiczka była strasznie "dzika ", ale w tym momencie już nie zwija się w kulkę nawet jak ją podnoszę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
northerka Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 No więc tak: oto pies Maxiu chomik Lucek ;P i swinka morska Roki na dzialce jeszcze dokarmiamy kociaki, a i jeszcze rybki w domu ale nie moje ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Moje jeże ostatnio miały sesje fotograficzną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) Moje zwierzaki. Suka o imieniu Afera. Wzięta ze schroniska ma 1,5 roku i 32kg(w dniu wzięcia24kg). Iguana iguana rhinolophia sztuk dwie samica Atira i samiec Nesaru.3,5 letnie,110cm długości,waga ok.3kg. Edytowane 16 Marca 2014 przez B-52 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) Fotado posta bo nie weszła. W wolnej chwili wrzucę lepsze foty zwierzaków. Edytowane 16 Marca 2014 przez B-52 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Ładne masz te iguany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Tak na szybko podczas przeglądania forum Siedziała na kolanach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Twoja świnka jest zszokowana, jakby właśnie dowiedziała się o konieczności wykonania lewatywy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Tak od trzech lat jest już zszokowana. To diabeł wcielony który nie chce być brany na ręce. Nic nie pomogło , żadne poradniki fora i.t.p. tłumaczące że potrzebuje czasu na przyzwyczajenie. Owszem da się przekonać jak mam przy sobie żarcie ale tylko coś ekstra bo strasznie wybredna. Niestety powoli się starzeje , zaletą tego jest że mniej ruchliwa i gryzie rzadziej. Neutralne miejsce to kolana gdzie ciepło i można ją delikatnie głaskać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Kraby(jednego udało się sfotografować) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Koko(samica) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Kraby(jednego udało się sfotografować) Czy to jest Vampire Crab? Miałem takiego Dałem za niego70pln i po dwóch tygodniach uciekł skubany,a te czerwone co są tanie i łatwe do dostania zostały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi