karaluch Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 ...... Karaluch nie jest na sprzedaż No wymyśl coś bo baaardzo bym chciał takiego jeża Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Poszukaj dobrze a na pewno znajdzie się osoba chętna do sprzedania jeża w twojej okolicy Polecam fajne zwierzaki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atomi Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Ja mam psa, owczarka niemieckiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Przedstawiam Wam swoje zwierzaki. 10-letnia suczka Kaza: I 2-letni kameleon jemeński (ale my go mamy od +/- miesiąca). Akurat kończy wylinkę, więc troszkę "złuszczony" : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Zdjęcie robione rok temu Obecnie ma 3 lata. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 A to mój domowy szkodnik Nila... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) To proszę bardzo, mój Zefirek Edytowane 28 Czerwca 2014 przez biedronkaoo7 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek24 Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 To jest mój staruszek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Moje dwa futrzaste głupki: Młody Krokiet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atomi Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Jakby się mój do waszych kotów dobrał, to miałby lukullusową ucztę Ale poważnie- on koty i mniejsze od siebie psy traktuje jako jedzenie. Mam z tym wielki problem. Poradzi ktoś, co zrobić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) A to pupilek mojej narzeczonej , zwie się "Dolar" ja zaś mam rybki Najlepsze jest to, że jak się powie hasło"zdjęcie" to się ustawia jak na pierwszej fotce Edytowane 28 Czerwca 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Może dasz zdjęcia akwarium ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) A tu moje małe akwa i już wyrośnięte molinezje Black Molly z gupikami, Ampularią i moim ulubieńcem żabką Karlikiem Edytowane 29 Czerwca 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Jest też Kardynałek Chiński Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Aktualnie nie mam w domu zwierzaka, ale przez ostatnie 10 lat mieliśmy fretkę, na imię miała Saphira, adoptowaliśmy ją przez specjalną stronę internetową, bardzo fajne zwierzątko do domu, bardzo aktywny drapieżnik kiedy nie śpi, a dużo śpi, na tyle nieduży że wszędzie można ze sobą zabrać na wakacje i wydaje mi się znacznie lepsze dla dzieci niż chomik, bo żyje znacznie dłużej, dziecko zdąży na tyle dorosnąć aby pogodzić się ze stratą pupila. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi