comandos21 Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 fretka z gumowym wężem jest NAJLEPSZA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Czas pochwalić się własnym zwierzyńcem Kotka Natasza będąc małą weszła niemal wszędzie miała beztroskie życie do momentu pojawienia się Mikiego zdominował wszystko włącznie z szufladą są też ryby z gatunku Tropheus Duboisi Maswa a Natasza pomaga utrzymać odpowiedni pozom wody na balkonie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 a Natasza pomaga utrzymać odpowiedni pozom wody na balkonie To samo moje: mogą mieć pełną miskę świeżej, przefiltrowanej wody, ale nieeee - ta, która wypłynęła spod kwiatków, wykapała z prania, lub została wokół odpływu wanny jest zawsze najpyszniejsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Cieszmy sie tylko że takie spijanie wody skądkolwiek nie jest ludzką przypadłością, bo mogło by być różnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Już kiedyś pokazywałem zdjęcia "moich" pustułek. Dziś znowu młodziutka wylądowała niezgrabnie na balkonie. Na szczęście wpadła na zwykłe rośliny balkonowe a nie na muchole. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shamo Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Śliczna pustułka! Mam ogromną słabość do ptaków drapieżnych i egzotycznych. Masz ogromne szczęście że możesz je oglądać z tak bliska. Często się to zdarza? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Śliczna pustułka! Mam ogromną słabość do ptaków drapieżnych i egzotycznych. Masz ogromne szczęście że możesz je oglądać z tak bliska. Często się to zdarza? Mieszkam w jednym z wieżowców gdzie te piękne ptaki od wielu lat się gnieżdżą. To drugi zaobserwowany przypadek awaryjnego lądowania na moim balkonie. Poprzednim razem wystraszona przez burzę przenocowała i wykarmiona surowym schabem odleciała nad ranem. Zdjęcia wtedy niestety robione komórką , aż żal że nie miałem wtedy aparatu(wrzucam dla Ciebie jeszcze raz bo nie mogłem znaleźć starego tematu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Redgreen czy ty aby na pewno jesteś mieszkańcem Krakowa? Bo po zdjęciach raczej wygląda to na Sokółke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Redgreen czy ty aby na pewno jesteś mieszkańcem Krakowa? Bo po zdjęciach raczej wygląda to na Sokółke Albo Jastrzębią Gorę Fretka nie śmierdzi? Bo fajne zwierzątko, sprawiłabym sobie takie, ale koleżanka w podstawówce miała takiego zwierza i jak sobie przypomnę ten niesamowity smród... Najgorsze, że ten smród zostawał wszędzie. Koleżanka miała przez to poważne problemy w szkole... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Pozwolę sobie wrzucić jeszcze jedno zbiorowe foto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Kociaki słodziaki Co to za rasa ? Moj jeden był Maine Coon a drugi Azjatycki długowłosy...takie kochane były Ale kłaków cały dom...koszmar !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek24 Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 A to mój nowy piesio, tym razem nie piesio, ale sunia . Hera ma dwa miesiące, i jak do tej pory odnoszę wrażenie że jest wredna, i celowo robi to czego jej się zabrania. Pozostaje mi tylko mieć nadzieję że wyrośnie na fajną sunie, a nie na wredną hienę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 4 Lipca 2014 Share Napisano 4 Lipca 2014 Biedronko dwa jaśniejsze to syjamskie, kolejne dwa to orientalne. Ale to tylko nazewnictwo, te dwie rasy różnią się tylko umaszczeniem - syjamy mają gen, który ogranicza kolorek głównie do pyszczka, uszu, łapek i ogona, reszta futra jest jaśniejsza. Orienty mają ten sam kolorek na całym ciele. Orientka czekoladowa po lewo (Dianka) jest mamusią syjamki pośrodku (Alabamy). A splątanie masy kociej w czasie wspólnego spania nadaje się do uwiecznienia w postaci grubego albumu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 5 Lipca 2014 Share Napisano 5 Lipca 2014 Strzyżenie , olbrzymi stres dla zwierzaka i dla nas. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 5 Lipca 2014 Share Napisano 5 Lipca 2014 Po kotach, których mięciutkie puchate kłaki były wszędzie, wyleczyłam się z futrzaków. Teraz chodzà za mną łyse psy i łyse świnki morskie, ale muszę jeszcze parę lat poczekać to sobie kupię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi