biedronkaoo7 Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Na pewno nie w tym sezonie bo samica za młoda. A w następnym się zobaczy, wiele zależy od tego czy się zieleninę nauczą jeść. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Na pewno nie w tym sezonie bo samica za młoda. A w następnym się zobaczy, wiele zależy od tego czy się zieleninę nauczą jeść. No właśnie, ucz póki są młode, bo ja to zawaliłem i moja samiczka w ogóle świeżyny nie rusza... Powodzenia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Samczyk zje tylko utartą marchewkę i to koniecznie na drobnym oczku ...lubi mi zupy z miski wypijać...:/....a tak to raz skubnie i tyle. Samiczka podobno jadła dużo u hodowcy, może go nauczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TadzikMen Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Kot: Ciapciak Jeż Albinos To nie jedyny jeż, który mnie odwiedza, mam zdjęć więcej, jednakże albinosek najlepiej się prezentuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 To jest jeż albinos: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Ale ładny zwierz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TadzikMen Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 hmm u mojego zaszła mutacja w futrze, bo biały jeż od dołu to trochu dziwna sprawa, jak cała reszta jest czarna/brązowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Wiesz, zwierzę może być cale białe a albinosem nie być więc biały brzuch o niczym nie świadczy. Ten Twoj nie ma czerwonych oczu wiec albinosem na pewno nie jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Biedronko ten jeż, którego pokazałaś tak się uśmiecha czy fałdka skórna powstała tak śmiechowato? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Łukash zakladam, że to przypadek jednak a nie uśmiech, bo to zdjęcie z neta, ale kto go tam wie A Twoje się nie uśmiechają ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Posiadam tylko kotkę, która i tak nie jest moja. Chciałem kupić papugi i puszczać je w pokoju ale niestety moja kotka łapie wszystko co się rusza i mógłbym ponieść stratę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 A bo to Chroman ma jeże No koty i papugi to nie jest dobre połączenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 No koty i papugi to nie jest dobre połączenie To zależy kto na kogo poluje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Jacku moja kotka poluje na wszystko co latające. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Wiesz, zwierzę może być cale białe a albinosem nie być więc biały brzuch o niczym nie świadczy. Ten Twoj nie ma czerwonych oczu wiec albinosem na pewno nie jest Propos albinosów to są też takie z normalnymi oczami, ale inaczej się nazywają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi