daro7979 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Oto mój kameleon W przyszłym tygodniu może przyjdą ptaszniki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Ciach! Tutuś Tut-Tutkiewicz vel. Tutosław Tutasiński Miałem już dawno temu wrzucić ale Tut nie wyrażał chęci. Jeszcze jedno zdjęcie Tutkacego, skąpanego w jesiennym słońcu: I mały filmik z jego udziałem: Edytowane 12 Stycznia 2015 przez krople_rosy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Oto jeden z moich zwierzątek Oprócz tego posiadam ptaszniki oraz drugiego orzęska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Najnowszy nabytek, żółwik Ninja pozdrawia Kropkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Ależ przystojniak! Niech się zdrowo chowa Pasuje mu Ninja Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Widzę że nie trzeba psa do pilnowania domu - mieszkania. Wystarczy żółw Ninja Żółwik uroczy . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Najnowszy nabytek, żółwik Ninja pozdrawia Kropkę Bierdronko czy zawsze nadajesz imiona posiłkom przed spożyciem? Bardzo smakowita zupcia pełza Ci po mieszkaniu A tak serio... Super maluszek mam nadzieję ze będzie żył baaardzo długo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ishikawa Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Ja również mam gadzinkę - Wafel. Po 10 latach od zakupu okazało sie że to samiczka więc imię zostało. Razem od 95' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Fajny Wafel . Trawnika nie trzeba strzyc . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ishikawa Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Dzieki Jowita! Niestety sensownych trawników albo kawałka łąki jest coraz mniej, ludzie kompletnie nie sprzątają po psach ( a żółw potrafi próbowac zjeść wszystko w zasięgu oczu...) albo wysypuja jakies trutki na mrówki albo coś. Ale kosiara z niej pierwszorzędna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Zgadzam się z Jowitą. Wspaniała jest. A odnośnie odchodów to sporo czasu minie niestety zanim ludzie zaczną sprzątać po swoich pupilach. Polacy to taki naród, który wolno przyswaja pewne zachowania. Choć u mnie już sporo osób sprząta po swoich psach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Daro7979 super kameleon! Nie spodziewałem się, że ktoś tutaj hoduje takie bestie... Zawsze chciałem mieć takiego :C Skąd go wzięłaś, gdzie kupiłaś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ishikawa Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Daro7979 super kameleon! Nie spodziewałem się, że ktoś tutaj hoduje takie bestie... Zawsze chciałem mieć takiego :C Skąd go wzięłaś, gdzie kupiłaś? Dostałam na komunie św.wraz z rowerem i zegarkiem (czy ktos pamięta jeszcze takie czasy ? ). Moj ojciec od jakiegos kolegi dostał bo Wafel był efektem jakieś pseudohodowli , niestety, ale kiedyś sobie ludzie przywiozili gadzinki "prosto z Bułgari". A tak apropo roslinek, zaopatrzyłam sie w 10 litrów wody destylowanej . Jeszcze tylko jakaś sensowna ziemia i myślę ja przesadzić jak sie zaklimatyzuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Ishikawa może to tylko przejęzyczenie z twojej strony:"Jeszcze tylko jakaś sensowna ziemia" , powinien być - odpowiedni torf . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaxper Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Jestem nowy na forum Głownie siedzę w terrarystce, chociaż chwyciła mnie żyłka na dzbaneczniki Parę z moich pupili. https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-x...amp;oe=55767CD2 https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-x...amp;oe=5580973D https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hpho...e6647041bbdf52a Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi