przemQ Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Na 2 świeżych kielichach które wypuściła moja kapturnica pojawiły się jakieś czerwone "plamki" ,przypominają trochę rdze . To oparzenia od słońca czy jakieś choróbsko ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Na 2 świeżych kielichach które wypuściła moja kapturnica pojawiły się jakieś czerwone "plamki" ,przypominają trochę rdze . To oparzenia od słońca czy jakieś choróbsko ? Wybarwienie od słońca. Jest ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Albo mi się wydaje, albo widzę tarczniki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Aż sobie zapisałem i powiększyłem. No ja tarczników nie widzę, ale są jakieś nierówności nietypowe. Tak czy inaczej nie bałbym się o stan rośliny. Raczej wszystko gra, obserwuj po prostu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi