Dusza088 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Witam Wszystkich mam takie pytanie czy to prawda że będą Targi Roślin Owadożernych w Gliwicach Palmiarni 1-2 Czerwiec ???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Zdaje się, że nawet w dniach 31.05-02.06. Wystawa roślin mięsożernych i kaktusów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusza088 Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 No takie słuchy doszły do mnie ale nie wiedziałem czy to prawda ... O Fajnie to sie przejadę blisko mam i długi weekend będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Ja to czekam na wystawę w Rybniku, ale prawdopodobnie takiej nie będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusza088 Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 A to macie w Rybniku Palmiarnie ?? Bo u mnie w Knurowie nie ma muszę do Gliwic jeździć ale to kawałek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Ktoś mnie uprzedził, ale to dobrze:) Serdecznie zapraszam do Gliwic! Wystawa "Kłujące piękności i drapieżne osobliwości" rozpoczęła się już dzisiaj. Potrwa do niedzieli, kiermasz roślin w sobotę i niedzielę, bilety jak standardowo - poza nietypowymi : ulgowy 3,5 zł, normalny 5 zł. Będzie też okazja do podziwiania zmodernizowanej stałej kolekcji roślin mięsożernych w Palmiarni. Do Rybnika kiedyś jeździliśmy na giełdy terrarystyczne, które nie są organizowane od pewnego czasu, ogólnie dość miło wspominamy Rybnik:) Zapraszam do Gliwic albo do Raciborza (ostatnio byliśmy tam w kwietniu), albo i do nas na szklarnie, wszędzie są dogodne połączenia, jeśli nie autem, to Koleje Śląskie, czasem tylko z drobnymi przesiadkami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Ironia losu - w Gliwicach jestem codziennie, a akurat na czas gieldy wyjezdzam No ale nic, jak ktos z okolic Gliwic albo Rybnika chcialby sie spotkac w innym dniu to jestem do dyspozycji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) Racibórz??!! Chodzę tam do szkoły Kiedy tam jest wystawa i gdzie? Szukam na google i z tego co widze to ostatnia wystawa była 100m od mojej szkoły, (na zamku piastowskim) a Ja nic o tym nie wiem Nadal mnie interesuje kiedy będzie następny termin Edytowane 28 Maja 2013 przez Rysiek955 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Niestety, była już w kwietniu - 21-go Może coś uda się zorganizować po wakacjach. Polecam śledzić informacje na forum i carnisanowym fb:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Przecież byłem w tym dniu na zamku, przechodziłem obok tego stoiska (w tle byłem tam rozdawali długopisy), Ale nie zauważyłem tego stoiska, ale ze mnie jest łeb -.- Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusza088 Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 No ale nic, jak ktos z okolic Gliwic albo Rybnika chcialby sie spotkac w innym dniu to jestem do dyspozycji Wiesz można kiedyś zebrac ludzi i spotkać się w Gliwicach ja jestem ZA .... Pozdrawiam... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Często jesteśmy w palmiarni z roślinami także poza wystawą, także zapraszamy w jakiś weekend:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusza088 Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) A poza wystawami w Palmiarni jak jesteście weekendami to tez można coś kupić u was czy nie ?? fajnie tak sobię zobaczyć roślinke, wybrać która się podoba na przykład... Edytowane 28 Maja 2013 przez Dusza088 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Mnie w Gliwicach nie będzie na 100% do 2 czerwca mam wszystkie terminy zajęte, 18nastki, korepetycje i próby zespołu, niestety. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 No naturalnie, jak tylko na carnisanowej stronie głównej w wydarzeniach jest wpisane, że kiermasz w Palmiarni w danym dniu/dniach to wówczas mamy tam małe stoisko gdzie można coś wybrać i odebrać ewentualne zamówienia;) Poza tym na dniach zostanie ogarnięta jeszcze jedna opcja, aby rośliny w Palmiarni można było zakupić codziennie, tylko oczywiście w mniejszym asortymencie niż w naszym sklepie:) Szczegóły wkrótce na carnisanowym fb. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi