Skocz do zawartości

Targi Roślin Owadożernych w Gliwicach Palmiarni

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś mnie uprzedził, ale to dobrze:)

Serdecznie zapraszam do Gliwic! Wystawa "Kłujące piękności i drapieżne osobliwości" rozpoczęła się już dzisiaj. Potrwa do niedzieli, kiermasz roślin w sobotę i niedzielę, bilety jak standardowo - poza nietypowymi : ulgowy 3,5 zł, normalny 5 zł. Będzie też okazja do podziwiania zmodernizowanej stałej kolekcji roślin mięsożernych w Palmiarni.

Do Rybnika kiedyś jeździliśmy na giełdy terrarystyczne, które nie są organizowane od pewnego czasu, ogólnie dość miło wspominamy Rybnik:) Zapraszam do Gliwic albo do Raciborza (ostatnio byliśmy tam w kwietniu), albo i do nas na szklarnie, wszędzie są dogodne połączenia, jeśli nie autem, to Koleje Śląskie, czasem tylko z drobnymi przesiadkami.

post-2750-1369765331_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Ironia losu - w Gliwicach jestem codziennie, a akurat na czas gieldy wyjezdzam :P No ale nic, jak ktos z okolic Gliwic albo Rybnika chcialby sie spotkac w innym dniu to jestem do dyspozycji :D

Odnośnik do odpowiedzi

Racibórz??!! Chodzę tam do szkoły :) Kiedy tam jest wystawa i gdzie?

Szukam na google i z tego co widze to ostatnia wystawa była 100m od mojej szkoły, (na zamku piastowskim) a Ja nic o tym nie wiem o.O

Nadal mnie interesuje kiedy będzie następny termin :)

Edytowane przez Rysiek955
Odnośnik do odpowiedzi

No ale nic, jak ktos z okolic Gliwic albo Rybnika chcialby sie spotkac w innym dniu to jestem do dyspozycji :D

Wiesz można kiedyś zebrac ludzi i spotkać się w Gliwicach ja jestem ZA ....

Pozdrawiam...

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

A poza wystawami w Palmiarni jak jesteście weekendami to tez można coś kupić u was czy nie ??

fajnie tak sobię zobaczyć roślinke, wybrać która się podoba na przykład...

Edytowane przez Dusza088
Odnośnik do odpowiedzi

No naturalnie, jak tylko na carnisanowej stronie głównej w wydarzeniach jest wpisane, że kiermasz w Palmiarni w danym dniu/dniach to wówczas mamy tam małe stoisko gdzie można coś wybrać i odebrać ewentualne zamówienia;)

Poza tym na dniach zostanie ogarnięta jeszcze jedna opcja, aby rośliny w Palmiarni można było zakupić codziennie, tylko oczywiście w mniejszym asortymencie niż w naszym sklepie:) Szczegóły wkrótce na carnisanowym fb.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.