Marrom Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 W imieniu organizatorów serdecznie zapraszam na Wystawę Roślin Owadożernych i Kaktusów która odbędzie się w dniach 28 maja - 2 czerwieca 2013r w Palmiarni Miejskiej w Gliwicach (ul. Fredry 6). W ramach wystawy 1 i 2 czerwca odbędzie się kiermasz roślin owadożernych! Bilety wstępu do palmiarni: ulgowy 3,5 zł, normalny 5 zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Łinformujem fsztstkih drukaży, ulodkaży i inniejszych projektarzy szablonuf i ólotek, rze miesionc jest tylko jeden i siem pisze siem, np 28 maja - 02 czerwca A tak poważnie. Kiedy zachodniopomorskie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Bardzo dobra uwaga! Też na to zwróciłem uwagę w zeszłym roku i w przyszłym już im dom na to pozůr:)) Obecnie niestety nie ma na Pomorzu żadnej imprezy, która by nas mogła przyciągnąć taki kawał drogi, dla nas te wyjazdy są dość siło- i czasochłonne, co po nas czasem widać na różnego typu eventach Gdyby coś się pojawiło, to możliwe, że przyjedziemy, jak będzie sensowna perspektywa. Sami - jak już gdzieś pisałem - póki co nie mamy czasu, żeby coś więcej organizować, jedyne miesiące gdzie coś moglibyśmy podziałać to lato, ale wówczas sezon ogórkowy i kółko się zamyka. Może za jakiś czas będziemy mieli większe możliwości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 ... A tak poważnie. Kiedy zachodniopomorskie ? W ramach Dnia Owada w Szczecinie 4 czerwca 2013 roku, godz. 10:00 - 17:00 będzie wystawa roślin owadożernych http://www.zut.edu.pl/fileadmin/pliki/ainf...inowada2013.pdf Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Oo super, a kolekcja mięsożerów prowadzona przez Zakład Fizjologii Roślin ZUT jest całkiem ładnie rozwinięta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Nie chcę się wychwalać, ale kilka gatunków rosiczek podarowałem i będę następne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi