neo_s Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/apli...mi-miesozernymi Nie wiem czy ktoś już to wrzucał ale myślę, że warto zagłosować i pomóc koleżance w otrzymaniu stypendium na badanie owadożerów Edytowane 5 Czerwca 2013 przez neo_s Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Koleżanka jest na forum? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadoCMG Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Głos poszedł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Mój też. Mam nadzieję, że się uda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Nie mam konta na twarzoksiędze. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Niekumaty Burak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 A można tam głosować nie przez fb? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_s Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2013 A można tam głosować nie przez fb? Chyba tylko przez fb, takie zabezpieczenia - jedno konto, jeden głos. A czy koleżanka jest na forum nie wiem pewnie teraz się nie ujawni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Nie podoba mi się chęć dokonywania zmian w DNA roślin. Głosować nie będę Edytowane 5 Czerwca 2013 przez CFHs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Mi się nie podoba usiłowanie zrobienie z roślin wegetarian. W ogóle średnio mi się ten pomysł podoba, ale i tak bym zagłosowała, gdyby nie ten facebook.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Dziewczyna się tak chwali, że tyle wyczytała. To, że roślinom owadożernym nie są niezbędne owady do życia jest wiadome od dawna. Więc nie wiem co ta dziewczyna che udowadniać. Może laptop jest jej głównym celem, dla którego bierze udział w tym "konkursie"...? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 A próby uprawiania w podłożu z większą ilością azotu przetestowane przez rzesze niedoświadczonych hodowców, którzy przesadzili rośliny do ziemi uniwersalnej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Wybaczcie szczerość, ale... Zakładając koło naukowe może na swojej uczelni ubiegać się o taką kwotę bez problemu. Dostęp do odczynników z pewnością musi mieć w takim układzie zagwarantowany. Brakuje tu wszelkich konkretów - generalnie dziewczyna nie ma pomysłu na nic konkretnego, ale wie, że chce kupić laptopa. Sam zacząłem w zeszłym semestrze ze swoim kołem naukowym badania, o których mam nadzieję - będę mógł za parę miesięcy Wam szerzej opowiedzieć, ale jedyne fundusze o jakie się staramy, to fundusze rozdzielane na początku każdego semestru dla kół naukowych przez odpowiednie podorgany rektoratu - naturalnie na realizację konkretnych projektów. Krótko mówiąc, coś mi tu nie gra. Swoją drogą ciekaw jestem co to za uczelnia, że student nie może skorzystać z mikroskopu z kamerą i z pipety automatycznej... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Wygląda na to, że dziewczyna chce to wszystko robić na własną rękę, bez udziału uczelni. Tylko chyba nie jest świadoma, że laptop, mikroskop i "kilka gatunków roślin" to za mało, aby nie tylko powielać już przeprowadzone eksperymenty, ale prowadzić badania, z których może wyniknąć coś nowego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi