Barni Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Siemka zobaczyłem to dziś w sklepie i normalnie padłem ze śmiechu Plastikowy dzbanecznik, może ktoś już coś takiego widział, ja pierwszy raz wiec postanowiłem że wrzucę. Sorki za jakość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Nepenthes plastikensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Najbardziej mi się podoba dzbanek odwrócony do góry dnem. Jak następnym razem ktoś zapyta, jaki dzbanecznik jest najłatwiejszy w hodowli, zamiast samemu poszukać takiej informacji, to wiadomo co odpowiadać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Nepenthes plastikensis Chyba Nepenthes pospolitus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Nie, to hybryda. N. chinensis x szkaradensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Twórczych mamy forumowiczów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Chyba powinienem przenieść temat do działu "Identyfikacja". Zgadzam się z Hddk, to plastikensis. Tylko ten gatunek tworzy antygrawitacyjne dzbanki, dnem do góry. Spotkałem się z nim już kiedyś w salonie Toyoty. Rósł tam razem z Orchis plastikensis, widać mają podobne wymagania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Kolejny ciekawy gatunek http://allegro.pl/sztuczna-orchidea-protea...3283219610.html Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Kosa1984 Orchidea proteza - must have Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Kolejny ciekawy gatunek http://allegro.pl/sztuczna-orchidea-protea...3283219610.html Ten dopiero jest intrygujący... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Dobrze łapie owady? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Gorzej jest pewnie z trawieniem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Przy okazji, wytłumaczy mi ktoś może jaki sens ma posiadanie plastiku imitującego jakieś rośliny ? Nigdy tego nie rozumiałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Dużo lepsze od zwykłych, ładniejsze, tańsze, nie trzeba podlewać itd. Same zalety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Przy okazji, wytłumaczy mi ktoś może jaki sens ma posiadanie plastiku imitującego jakieś rośliny ? Nigdy tego nie rozumiałem. Ogólnie mówiąc, żyjemy w świecie w którym wiele przedmiotów i idei udaje coś, czym nie jest, ale plastik parodiujący piękno flory to już szczyt wszystkiego. Zapowiedziałem już dawno bliskim, że jeśli postawią na moim grobie coś takiego to zamierzam ich straszyć w nocy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Szczytem wszystkiego jest fakt, że ten tani wazon wypchany tandetnym plastikiem kosztuje 120 zł...zgroza jakaś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi