daro7979 Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Dużo lepsze od zwykłych, ładniejsze, tańsze, nie trzeba podlewać itd. Same zalety Moim zdaniem ładniejszy nie jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 No jak to nie? Żadnych uschniętych liści, rozłożonych owadów w pułapkach, podłoża, które po czasie może zacząć wyglądać mało estetycznie... Mało tego, możliwe liczne anomalie, np. dzbanki rosnące denkiem do góry! Czyż to nie urocze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Każdy żyje we własnym świecie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 liczne anomalie, np. dzbanki rosnące denkiem do góry! Czyż to nie urocze? Eee.. Nie? Nigdy nie lubiłem sztucznych roślin, moim zdaniem wszystkie "plastikusy" i "plastiko-papierusy" nie są zbyt atrakcyjne. Ale sztuczny owadożer - z tym spotykam się pierwszy raz Co nie oznacza, że jest ciekawy i ładny. Wolę żywe roślinki, więcej frajdy i zabawy z nimi. || Dzbanki dnem do góry? A może zastanawialiscie się, czy jakieś dziecko ich nie wykręciło nudząc się w sklepie? xD (co innego jeśli to w kwiaciarni/na allegro, wtedy nie wiem). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Czyżby Reez nie miał poczucia humoru? Też nienawidzę sztucznych kwiatów. Akceptuję je tylko na cmentarzu, ale pod warunkiem, że są tylko małym dodatkiem do żywych kwiatów, a nie głównym elementem grobu. Nie lubię nawet ciętych kwiatów i szlag mnie trafia, kiedy ktoś po raz kolejny przynosi mi bukiet kwiatów skazanych na powolne usychanie w wazonie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttigg Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Reez, poszukaj sobie w google co to sarkazm i ironia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Reez, poszukaj sobie w google co to sarkazm i ironia Tu akurat sarkazmu nie było. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Tu akurat sarkazmu nie było. Ale dobrze żeby się zapoznał z tymi pojęciami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Nie skomentuję tego : d Napisałem to co napisałem, a co to sarkazm i ironia wiem od dawna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) A co powiecie na temat... pisuaru w kształcie kaptura? http://www.wiocha.pl/954328,W-meskiej-toalecie Edytowane 20 Czerwca 2013 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Robi wrażenie xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barni Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2013 Żeby tylko komuś robak tam nie wpadł xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Żeby tylko komuś robak tam nie wpadł xD Hahaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi